Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zhodiť 6kg za 18 dní - surne!

Príspevok v téme: Ako zhodiť 6kg za 18 dní - surne!
zihlavienka

Za 3(!) týždne som pribrala 6kg. Je to asi pre niekoho neuveritelne, ale som po chorobe a takto som nabrala. O 18 dni na svadbu, mam uz mesiac doma saty, do ktorych sa vsak teraz nezmestim! Prosim, poradi niekto co jest aby som sa vratila na povodnu vahu?? Mala som krasnych 49kg pri vyske 150cm a teraz sa citim otrasne! Narastlo mi hlavne brucho, ale aj zadok a stehna.Kto sa ku mne prida? Poradi? Nechcem si kupovat nove saty ale hlavne NECHCEM HLADOVAT :(

dokr

Ja by som diety neodporucala naberes to nazad...Skor by si mala zacat nejaky beh alebo zbehni do fitka a kontroluj si kolko kcal prijmes,mala by si do 6000 za den..potom schudnes a nemusis a trapit s dietami ktore navodia jojo efekt

mimi05

AHojte :) tak ako vám to dnes šlo? Ja som jedla 3x len a to : R-jogurt, O-francuzske zemiaky V- cvikla a 2 varene vajicka. Dufam ze vydrzim a snad do pondelka už budem vidieť aspon toršku zmenu. Snáď mi aspon to brucho sfúkne :D

mimi05

aj ja sa k vám pridám. Raz som už potrebovala schudnúť tak som jedla 3x denne a málo a podarilo sa mi schudnúť 3 kg za 5 dní. Teraz potrebujem schudnúť takých 5 kg. Píšte tu prosím aj častejšie čo jete a ako vám to ide nech mám pocit že v tom chudnutí nie som sama.

nuda

Musím ťa sklamať, ale 6 kg za 18 dní bez jojo-efektu neschudneš. Hladovať nemusíš len veľmi obmedz sacharidy (nie úplne aby si neskolabovala!!!). Zameraj sa hlavne na vynechanie sacharidovej prilohy na obed (len zeleninu čerstvú alebo dusenú) a od 16:00 nejedz už žiadne sacharidy. Večeru už 100% bielkoviny + zelenina. Ovocie len doobeda taktiež v obmedzenom množstve a skôr bobuľové (nie hrozno ani banán) môžeš vyskúšať ananás a grep. A zo zeleniny si vyberaj hlavne listovú zeleninu (hlávková kapusta je veľmi dobrá a dávať si ju ku každému jedlu).

Luciinka

Skús určite dukanovú dietu. Ja mám 160 cm a pred troma týždnami som mala 66,2 kg, dnes mám 61,8 a stále to klesá :).A všetko len vďaka dukanovej diete.
Na brucho mi najviac pomohlo jedno workout video z youtube, cvičím minimálne tri krát do týždna tak 40 min už s týmto videom.
www.youtube.com