Dobry den, chcem sa opytat.. Mam problemy hlavne s lavym uchom ze mi dost lahko zalahne, ked prekonavam vyskove rozdiely. Ale neni to problem, fuknem do nosa a je to ok. Dneska som bol v aute , zalahlo mi a tak som si ho odlahol, lenze zrazumi zacalo hucat v uchu a slabsie nanho pocujem. nefukol som moc, len trosku. Moze to byt maz ? Mam ist k doktorovi hned, alebo mam pockat den, dva. Dakujem za odpovede.
Zrazu mi zacalo hucat v uchu
Presne tak. Mne sa to neobjavuje pravidelne.
Teraz som si spomenul, že na ORL mi odporučili nejaký čistiaci spray do uší, vraj ho majú v lekárni, ale keďže ja som z Dudiniec tu nič nemajú. :-( A ani v širokom okolí.
tibor01
takze ti vobec nepomohli, aj ja som dost vyplaseny bol, lebo ja som na usi velmi haklivy :)toto hucanie mi pripomina, ako ked som bol maly a zatlacil som si vatovu tycinku prilis hlboko a zatlacil som si maz. ale od poslednej navstevy usneho, cca. rok, si cistim iba prstom ako mi povedal.
tak teraz nejako musim vydrzat noc, a uvidim asi rano co ?
Ja som mal podobné problémy a vyplašil som sa tak som zamieril rovno k lekárovi.
Obvoďák ma poslal ORL a tam mi nepovedali takmer nič. Mal som síce maz, prepláchli mi uši a odvtedy mám to isté.
Minule som čítal, že to môže byť aj pri prechladnutí, alebo zúženej sluchovej trubici.