Ahojte kočky, s manželom sa pokúšame o dieťatko. Chcem sa spýtať či tieto príznaky mala niektorá z Vás keď bola tehotná- v prvom rade, po styku kedy malo dôjsť k oplodneniu ma asi týždeň pichalo v podbrušku a svrbeli bradavky a po dvoch týždňoch mi je stále ťažko, viac pijem a hlavne ma strašne bolia prsia a mám ich horúce. Keď som si robila test 10dní od styku tak vyšiel negatívne. Teraz čakám na menzes či bude meškať, ale myslíte si že sa nám zadarilo? Boli by sme veľmi radi kebyže sa mrcha nedostaví a nájdeme na teste už dve II :)
Dočkám sa dvoch čiarok?
Tak ti drzim palce ,aby ste boli v poriadku a aby si si to male vonave stastie uzila ,ked bude na svete .
Veeela stasticka ,zdravicka prajem :)
žienky a je to tu, na teste sú II . Normálne sa mi tisnú slzy do očí a ešte keď to ukážem manželovi, to bude radosti!!! Moc som šťastná!
tak bolest a taketo som mala aj ja a menzes prisiel, a dokonca aj o 2 dni skor, robila som si aj test pred menzesom a bol negativny, lebo ten pocit v podbrusku bol naozaj iny
A bazálnu teplotu mám 37,1
Práveže u mňa sú tieto prejavy novinkou... Prsia ma vôbec nebolievali, možno tak pred pol rokom keď som vysadila HAK a ja moc nepijem a teraz som stále smädná a každú hocinu idem na wc cikať ale mám problémy s veľkou potrebou :( ... Akurát tak týždeň pred menzesom ma bolievali kríže a to bolo všetko. Len ma zavádza ten negatívny test no...
no vyzera to tak ze ano :) mala si predtym taketo prejavy? alebo su uplne nove pre teba?
Podla mna uz si tehotna :)