Akoby som žila život niekoho iného ..

Príspevok v téme: Akoby som žila život niekoho iného ..
Popletená567

Ahojte , chcela by som počuť váš názor ...
Mám takmer 18 rokov a mám pocit ,že žijem dva životy .Jeden je ten moj ,,reálny ,, a jeden ten v hlave .

Moja realita nie je vobec hrozná - mám skvelú rodinu , v pohode školu ( aj keď ma moc nebaví a je toho veľa ,no verím že si vyberiem správnu výšku a toto prežijem ) , mám chlapca ,ktorý ma naozaj ľúbi ... V podstate je všetko ok , no nie som šťastná .
Pred rokmi sa mi stal úraz a odvtedy mám bolesti v nohe a v chrbáte , nemožem nič robiť , obehala som už veľa lekárov a nič , som aj po operácii , no nič nezmenila.
Teraz končím u lekára ,kt. ma operoval , lebo už na to nemáme peniaze a neviem čo ďalej .
Moj život je - škola , veľa učenia ( 2-3 hod. denne ) , čas s rodinou alebo s priateĽom . Kamarátky nemám , aspoň nie blízke .

No nestačí mi to a stále sa trápim .Milujem tanec viac ako čokoľvek a nemožem to robiť , chcela som byť profesionálka .. milujem šport , ten tiež nemožem , jazdu na koni ... Strašne mi to všetko chýba , moje dni akoby neboli úplné , len stereotyp ...
Stále myslím na to ako by som už mohla byť vypracovaná v cvičení , tanci v čomkoľvek .Som veľmi aktívna a živá a je to teraz k ničomu .
Neviem či sa to zmení , možno tie bolesti sú trvalé a strašne by som chcela byť ,,tu a teraz ,, a žiť naplno , no ja stále len čakám a trápim sa , prepne mi z toho ...

Viem ,že sú tisíckrát horšie veci ,ale chcem byť šťastná ,len neviem ako.Skúšala som iné koníčky , no nič ma nezaujalo ..

Popletená567

Ďakujem , si milý , ale ja to mám už všetko za sebou . Masáže , rehab, niekoľko druhov mastí , krémov a podobne , jedine v kúpeloch som nebola , na tie mi nedali návrh ...

Ten predposledný riadok - keby t šlo , urobím to , ver mi . Ale ďakujem .

_meno

ahoj Popletená567

moj nazor je :
tiez som po operacii, ale mne nastastie pohyb az tak nechyba.
ak by si mala moznost ist do kupelov, na masaze, mozno aj na rehabilitaciu by bolo fajn vyuzit. najma si nechat poradit od ludi aktivnych v oblasti pohybu .. aspon zo skusenosti je opakovanie a trening pre telo dolezitejsie ako rozpravanie .. a doktor/trener ta moze len lepsie usmernit z jeho pohladu.
zo zaciatku mozno kup aj nejake kremy (vyziva koze, nieco pohladat pre danu partiu a problem, ale nakoniec hlavne nieco vybrat)-ale mozno aj blbost :D :D
mozno su aj nejake caje na ocistenie a podobne ..
ja osobne mam rad vsetky veci z ktorych ma clovek dobry pocit - predsalen ak sa telo nevylici samo tak ako potom ^^ :)
maj sa rada, urcite sa venuj tancu a tym konikom
pekny den