Ahojte , chcela by som počuť váš názor ...
Mám takmer 18 rokov a mám pocit ,že žijem dva životy .Jeden je ten moj ,,reálny ,, a jeden ten v hlave .
Moja realita nie je vobec hrozná - mám skvelú rodinu , v pohode školu ( aj keď ma moc nebaví a je toho veľa ,no verím že si vyberiem správnu výšku a toto prežijem ) , mám chlapca ,ktorý ma naozaj ľúbi ... V podstate je všetko ok , no nie som šťastná .
Pred rokmi sa mi stal úraz a odvtedy mám bolesti v nohe a v chrbáte , nemožem nič robiť , obehala som už veľa lekárov a nič , som aj po operácii , no nič nezmenila.
Teraz končím u lekára ,kt. ma operoval , lebo už na to nemáme peniaze a neviem čo ďalej .
Moj život je - škola , veľa učenia ( 2-3 hod. denne ) , čas s rodinou alebo s priateĽom . Kamarátky nemám , aspoň nie blízke .
No nestačí mi to a stále sa trápim .Milujem tanec viac ako čokoľvek a nemožem to robiť , chcela som byť profesionálka .. milujem šport , ten tiež nemožem , jazdu na koni ... Strašne mi to všetko chýba , moje dni akoby neboli úplné , len stereotyp ...
Stále myslím na to ako by som už mohla byť vypracovaná v cvičení , tanci v čomkoľvek .Som veľmi aktívna a živá a je to teraz k ničomu .
Neviem či sa to zmení , možno tie bolesti sú trvalé a strašne by som chcela byť ,,tu a teraz ,, a žiť naplno , no ja stále len čakám a trápim sa , prepne mi z toho ...
Viem ,že sú tisíckrát horšie veci ,ale chcem byť šťastná ,len neviem ako.Skúšala som iné koníčky , no nič ma nezaujalo ..