Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Magrilan PPP

Príspevok v téme: Magrilan PPP
Mkk

Ahoj lidi,máte niekto skusenosti s užívaním magrilanu 20g? Ja ho beriem už týždeň kvoli bulímii ,síce cítim že zabral,neprejedávam sa ,teda vobec mi nechutí nič jesť ale býva mi velmi zle od žalúdku a myslím že mam z neho aj uzkosti (tlak na hrudi,dýchavosť...) Ale zase odkedy ho beriem nechutí mi jesť a to je fajn..Myslíte že tie stavy su len počiatočné a prejdú alebo ho mám vysadit ? ...jeden den som si tabletku nedala a bolo mi fajn,tak teraz neviem :/

Mkk

Agnes kolko si brala denne tabletiek? Ja beriem iba jednu ráno a už mi to akosi prestáva zaberat :´( ZAs som tam kde som bola ..zas sa potrebujem denne aspon raz prejest a potom WC.... Asi som bola naivná ked som verila v nejaku tabletku..

Mkk

Asi áno,telo si musí zvyknúť ..ja som si našla aj taký svoj sposob ako predíst uzkosti takže je to všetko už fajn :) No rannú cigaretu si neviem odopriet aj ked nasilu :D ...
Veru aj ja si ho asi začnem iba chválit,tiež chudnem a hlavne konečne nemám tie chute sa prejest aj ked asi sa mi bulímia formuje do iného štádia ale aspon sa neprejedám jak ďábel.. naozaj už som nedufala že by mi čosi takto pomohlo :)))

Agnes998

Tak fajn ze tie neprijemne priznaky uz vymizli :-) Ono to byva na zaciatku skoro pri kazdom takomto lieku, ja som brala aj liek z ktoreho som stale len spala, cez den, v noci, ale tiez to trvalo len asi prvy tyzden a potom sa to znormalizovalo. Ako je to s cigaretami pri tomto lieku neviem, ja som pri nom nefajcila, ale ak ti prestali chutit tak je to len pozitivne, vyuzi toho a nefajci. Ja beriem tento liek tiez stale, je to dobry liek, na depresie velmi pomohol a ma tu vyhodu, ze sa z neho nepribera, skor naopak, troska chudne, nakolko sposobuje nechutenstvo.

Mkk

Dala som na teba a beriem ich dalej a už to je ok ..zatial no :) Ale zaujíma ma či je možné že by mi z nich prestali chutit aj cigarety?? :O

Agnes998

Tie uzkosti by si z neho nemala mat, ale skus dat tomu este sancu a brat to dalej, je to liek, ktory by mal prave bojovat proti uzkostiam, ucinky sa ale nedostavuju hned, ale az po takych 2-6 tyzdnoch, takze treba byt trpezlivy

Mkk

No tak teda skusim to brat ešte týžden ,dufam že ma to prejde..aspon keby tie uzkosti,doktorovi som predsa o minulých epi záchvatoch hovorila hádam by mi to nepredpísal ak by si nebol istý skusim mu veriť .. Inak učinok je veru poznať

Agnes998

S tym epi a zachvatmi ti neviem povedat, to sa porad s lekarkou ktora ti ho predpisuje. Mne z neho zle od zaludka nebolo, len som mala stale pocit, ze som syta, nechutilo mi moc jest. Ale tieto vedlajsie neprijemne priznaky zvyknu po par dnoch ci tyzdnoch prejst, byva to vacsinou len na zaciatku. Podla mna do dvoch-troch tyzdnoch by ti ten pocit, ze ti je zle mal prejst, ak nie, tak mozno bude treba zmenit liek.

Mkk

Agnes a tiež ti bývalo nevolno ? ja sa pri nom cítim uplne nemožná len ležím je mi zle a pri vačšej namahe som hned zadýchaná jak pred infarktom..:( velmi by som ho chcela brat ale tieto vedlajšie učinky ma strašia... plus uzkosti,kedysi som mala dva epi záchvaty a v letáčiku je písané že epi ho brat nemaju a teraz mam strach aj ked si ho možno vsugerovavam že sa bojím že si privolám epi záchvat... Takže myslíš že mam pokračovať ?

Agnes998

S Magrilanom mam podobne skusenosti, nechutilo mi pri nom velmi jest, dokonca som aj troska schudla, nejake 2-3 kila. Nevysadzuj ho, ber ho pravidelne lebo ak ho vysadis, vratia sa ti problemy, aby bola liecba uspesna, je potrebne ho brat dlhodobo. Ja som ho brala tak hala bala ze ked mi bolo lepsie, vysadila som ho, potom po par mesiacoch zase zacala brat, zase vysadila, az mi nakoniec prestal nejak velmi ucinkovat, neurob tu istu chybu.