Preč so skromnosťou

Príspevok v téme: Preč so skromnosťou
hviezda01

minuly týždeň som bola na pracovnom pohovore,neviem prečo,ale mojho budúceho zamestnávatela zaujímalo,kolko zarobim v terajšom zamestaní...samozrejme som povedala presnú sumu,načo mi manžel doma povedal,že ho to nemalo čo zaujímať,a že som mala povedať viac..lenže ja som bola tak vystresovaná,že ma v tom mmente ani nenapadlo,žeby som povedala nieco iné,ako len pravdu....budúci tyždeň idem ešte na stretnutie so somotným riaditelom firmy,z čoho mám neskutočne divný pocit,až stres a trému,zajtra idem v terajšom zamestnani podať výpoveď a už tri noci kvoli tomu nemožem spať...ako to všetko prekonať...stále sa niečoho bojim,ale veď sú to obyčajn normálne veci..ludia bežne dáavaju výpoveď a ja mám z toho mindráky...asi niesom normálna,alebo čo..

hviezda01

no veď to ma až potom napadlo,že som mala poveď viac,ale čo už teraz..:-)....ale teraz mi volal pán vedúci,že ma chce vidieť ešte pán riaditeľ...bože,len čo ma stresujú a preháňajú...dúfam,že ten mi povie,že nevyhovujem ich požiadavkám a porazí ma..ale zase...snáď by mi ten vedúci nehovoril,že si možem už napísať výpoveď..ja som hrozne stresovy človek,dúfam,že nebudeddm posobiť priliž ustráchane a bojazlivo

pandorica

Tak to potom pusti celé z hlavy.Neviem síce, kde robíš, ale ver mi, ak by chcel dať zamestnávateľ výpoveď tebe, tak by si s tým ťažkú hlavu nerobil.A na tom pohovore sa ťa na ten plat pýtali preto, aby vedeli koľko ti majú dať.Aby ti náhodou nedali priveľa.Mala si povedať viac:)

hviezda01

výpovedď budedm dávať až k 15temu januáru a navyše mám za seba náhradu..tak by som mala byť v kludedale aj napriek tomu je mi tak zláštne