aka zena je podla vas mrcha? ako vyzera a ako sa sprava ? mali ste uz moznost stretnut taku zenu?
Mrcha?
mrcha je zvycajne vypocitava bezohladna zena ktora sleduje svoje zaujmy.napr zena ktorej muz po nehode skonci na voziku ona sa rozhodne ho nechat a vyda sa za stareho bohaca.velmi prefikana zlomyselna zena ktora vie ovladat a manipulivar ludmi.Mrcha je napr moja svagrina.ktora sa nwhambila svojej svokre povedat bez gamby ked sa manzel doatal do problemov ze co si moja mama mysli ona bez chlapa nwvydrzi dva mesiace ona ani tyzden nevydrzi bez sezu ona to velmi potrebuje.Mrcga je zlomyselna vypocitava zena vylucne svoje zaujmy ju riadia bezcitna krysa bez hlbsich citov a potreby ludskej blizkoati.Je to zla zena.Taketo zeny mozu skoncit ako bohacky ale ich skutocnosti su nestastne lebo nue lasku hladajy ale penuaze.
A mrch zien je presne tolko ,kolko mrcha muzov
Viem ,ze nestaci...... on si asi mysli ,ze sa doserkam ,ked sa mi bude vyhrazat ,ale ja sa ho nebojim ,nepotrebujem ho ani nahlasovat ani sa nepotrebujem ukrit za ine prezyvky
m. je proste blb co si potrebuje dokazovat svoju muznost, tak ubohym sposobom ....
Viem ,ze nestaci...... on si asi mysli ,ze sa doserkam ,ked sa mi bude vyhrazat ,ale ja sa ho nebojim ,nepotrebujem ho ani nahlasovat ani sa nepotrebujem ukrit za ine prezyvky
m. je proste blb co si potrebuje dokazovat svoju muznost, tak ubohym sposobom ....
Mrchy poznám zopár. Ich spoločným znakom je ze chcu dosiahnut svoj cieľ akýmkoľvek aj podrazackym spôsobom. Navonok sú s každým zadobre ale to všetko len hrajú.
Potrpia si na dokonalom vzhľade a vystupovani pred okolím. No viem aj o takých mrchach čo vyzerajú ako upratovačky. Mrcha je mrcha a medzi vami ženami je ich strašne veľa. Najmä keď sa bijete o priazeň toho istého muža. Vtedy si podrazate nohy jedna radosť. Jedna kydá na druhu. Ale tie s dokonalým výzorom sú najva cie mrchy lebo klamú krásou a ľahko nás mužov zblbnu a vedia ako na nás.
Mrchy jedne!
pandorica to pekne zhrnula :) Je to osoba, ktora dokaze vyuzivat situacie vo svoj prospech, co robime mozno vsetci, ale ona nema ziadne moralne zabrany, neboji sa ist cez mrtvolky. Dokaze slovne bodnut cloveka na najcitlivejsich miestach a to vsetko len preto, aby ponizila a seba ukazala v dobrom svetle.... :)
Podľa mňa je mrcha žena, čo sa tvári ako neviniatko, ale v skutočnosti veľmi dobre vie, čo robí.Intriguje, manipuluje ľuďmi, hrá na všetky strany, do očí sladká ako med, za chrbtom ako jed.
mrcha je zena ktora v skutocnosti nie je zaujimava ...... su to zeny ktore su najhlucnejsie ,najviac nalicene ,najkriklavejsi oblecene (pod tym najkriklavejsie si nepredstavujem zasadne farbu)
Proste su zamotane do vlastnych "poz" a "hier" ,ktore stratili to co muzov najviac pritahuje - vlastnu prirodzenost .
(berte to ako moj nazor !!)
kazdy si pod tym predstavi nieco ine. najskor nejaku podrazacku.ak to povedal vseobecne na zeny, asi ma problem so zenami.
Bolo to povedane skor vseobecne na zeny