Zdravim :) Velmi intenzivne rozmyslam, ze si necham spravit tetovanie na zapasti. Chcela by som napis "Fighter" na vnutornu stranu zapastia, nic velke. Nie som si vsak ista, ci to nebude problem pri buducom zamestnani? Mate niekto pozitivnu/negativnu skusenost s tetovanim na tomto mieste??
Tetovanie na zapasti
katkaaa hod sem foto :)
Biele tetovanie je pecka, ale paci sa mi len na ludoch s tamvsou pletou, popripade ked je clovek opaleny. U mna nehrozi ani jedno ani druhe :/ bojim sa ze skor by to na mne vyzeralo ako jazva nejaka :/
Tu je foto bieleho tet. www.moda.sk
Biele tetovanie je ovela krajsie ako klasika .... a nemyslim ,ze by mal byt problem zamestnat sa pokial tetovanie nemas na cele .
ja tam mám tetovanie a presne Fighter ;) taktiež vďaka môjmu doterajšiemu životu, a pravdu povediac väčšina ľudí si ani nevšimne že ho tam mám .. kamaráti si ho všimli po dvoch mesiacoch :D
no jooo...ty sama si vyberas :)
tak.. na zapasti to sice vidno bude, ale to slovicko vystuhuje cely moj doterajsi zivot a pochybujem, ze sa to v buducnosti zmeni niekedy :D takze ziadna tragedia ..
Myslim, ze to zapastie je najmensie zlo, kedze si na to miesto mozes dat hrubsi naramok a mas to zakryte. To samozrejme v pripade, ak by to niekomu skutocne vadilo. Ja sama mam kerky, ale mam ich na miestach, ktore ked budem stara babicka, nebude vidno :D
Sucastne zamestnanie neriesim:D ale po skonceni skoly to vidim na nejaku manazersku poziciu. Tiez si myslim, ze kym to nie je nieco poburujuce a prilis viditelne, tak by s tym nemal byt problem, no vela ludi ma od toho odhovara. Samozrejme, kazdy bez osobnej skusenosti :D PS- nie, nezijem na SVK
a ake mas zamestnanie? Ci ty to myslis vseobecne? Nuz, nevidim v tom az taky obrovsky strasny problem, myslim si, ze je to kazdeho vec a navyse nezijeme v stredoveku. I ked, obcas to tak na SR funguje. Kto ma skusenosti so zahranicim, kto tam zil a pracoval, nikdy mu nebudu vadit podobne chujoviny ako kerky alebo pirsing, pretoze take veci berie normalne. Ked som zila v Amsterdame, casto som stretavala ludi v pyzame ako si vykracovali z marketu a nikto sa nad tym nepozastavoval :)
Myslim ale, ze pokial so zapastim nebudes surmovat sefovi pred ocami, tak nebude mat s tym problem...