Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psychicka tazoba uz rok

Príspevok v téme: Psychicka tazoba uz rok
innerworld

Zdravim. Potrebujem sa vyrozpravat.

Blizi sa rok,co mojmu byvalemu priatelovi zomrel tragicky otec.Prve mesiace som bola skoro stale s nim. Uz pred tou udalostou sme mali nejaky cas nezhody a tato tragedia vsetko zle iba vyhrotila. Nakoniec sa so mnou rozisiel.

Problem je,ze stale citim zodpovednost za to,ze som nebola dlhsie s nim po tej tragedii. Vo vnutri mi je ho stale velmi luto, o to viac,ked vobec neviem ako je na tom psychicky teraz. Vsetko sa to stalo 2.novembra a cim je blizsie ten datum,tym viac mam cierne myslienky. Mata ma pohreb a vsetko okolo neho. Jeho otec v truhle sa na byvaleho velmi podobal. Po tom vsetkom v sebe stale citim tazobu.

Tazko je o tom rozpravat niekomu,kto to nezazil,mam potom,ze ma nechape,potom je mi este horsie...

adriiiiii

Netrap sa ze si nieco neurobila spravila si to tak lebo si chcela ak by si chcela bola by si vtedy pri nom,nemas dovod sa preto citit blbo.Ak mas nutkanie zavolaj mu ako sa ma ako sa mu dari tragediu zbytocne nevytahuj a uvidis mozna on sa s tym uz davno vyrovnal len ty to v sebe zbytocne zivis.

htherapy

Mozme sa v zivote trapit pre milion veci, od uhynu zvierat v Afrike, po nedostatok medu, az po roztapajuce sa ladovce. Vacsinou to nakoniec vedie k depresiam pripadne niecomu horsiemu.

Ako pises, je to byvaly priatel, a s tragediou sa musi primarne vysporiadat on. Je mile, ze mu chces pomoct, ale clovek v prvom rade musi chcet si pomoct sam.