Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prechladnutie & zápal????

Príspevok v téme: prechladnutie & zápal????
alickaa

ahoj, chcem sa opýtať, či kvôli nejakemu zapalu alebo kvôli prechladnutiu môže meškať menštruacia... lebo mi meška a do podbruška mam 3 deň take pichanie a neprijemne bolesti (nie menštruačné)???
v utorok idem na gyn. ale pýtam sa dopredu..

a ešte jedna otázka či sa platí niečo za tu injekciu tzv. vyvolávačku krámov vďaka

cwrbka

no super, som rada :)
ja beriem uz druhy mesiac antikoncepciu a mam pocit, ze mam kvoli nej problemy s vlhkostou- takze asi je nacase lunrikacny pouzit :)

alickaa

čauko moa, takže kramy mi prišli ani nevieš aká som happy.... :)
a ano skoro mi zamrzla ale to len prvy moment bol zly :) no potom to uz išlo..

cwrbka

no my sme este s tym lubrikantom neskusali (akosi sme ho v inkriminovanom momente nikdy v blizkosti nemali..), ale uz sme sa dohodli, ze nabudue to sto pro skusime :)
takze mentolovy vravis? mmna kamoska varovala, ze jej po tom skoro zmrzla :), ale mozem skusit aj ten teda :)))

neboj, urcite ti menstruacia pride, mozno len stresy alebo tou zmenou pocasia.kolko ti uz meskaju?

alickaa

moja, na nervy som (bojím sa) nenávidím ked mi to mešká... no takže poviem ti, že ked dal do mňa ten lubrikant chladivý rukou, skoro som umrela, akože klzačka riadna :-D ale nabuduce kupim iba obyčajný, ale moja draha na ORAL odporučam tento lubrikant, bože či som si pochutnala!!! dala som si kus na ruku a najprv rukou a potom ustami, ako žuvačka!!! :-D
a ty ako??

cwrbka

jej, ahoj alicka, ako sa mas, sme sa dlho nevideli :)
juj, dufam, ze budes ok, neviem, co stoji vyvolavacka, ale pokojne ti moze menstruacia meskat aj z prechladnutia