Menejcennosť, depresie, úzkosť..

Príspevok v téme: Menejcennosť, depresie, úzkosť..
Bublinočkaaa

Ahojte, som 22 ročná študentka VŠ. Od svojich 15 rokov som si prešla všeličím od bulímie, cez ľahšie aj ťažšie depresie až po úplnú stratu zmyslu života a pocity menejcennosti. Zhruba pred rokom som sa liečila u psychiatra (z dôvodu depresie), no nakoniec som sa rozhodla prestať brať lieky, pretože som začala byť na nich závislá. Momentálne som asi 4 mesiace "čistá" a znovu sa mi vrátila silná forma depresie a k tomu neskutočný pocit menejcennosti a myšlienky na samovraždu. Prišla som o všetkých kamarátov, mám už iba priateľa, ktorý mi však dáva neustále na javo, že som tučná a že by som so sebou mala niečo robiť - aj keď vie o mojich psychických problémoch (pri výške 173 cm mám 68 kg). V poslednej dobe som začala mať aj komunikačné problémy (občasné zajakávanie sa)a stres zo spoločnosti. Prosím poraďte mi, čo mám robiť, ale lieky už naozaj brať nechcem! Prešla som si silnými abstinenčnými stavmi :(

Toska

Ja ťa nepoznam,ale važim si ťa, už preto že musiš byť šikovne dievča keď si na vyške.Len neviem kde berieš čas pri študovani myslieť na take hluposti ako je samovražda.To že sa citiš menejcenna,to maš z čoho?Ponižovana si bola?Veď si inteligentna a maš aj nejaky hodnotovy rebriček.Dam ti radu,nestretavaj sa s ľuďmi pri ktorych sa necitiš v pohode a nezaoberaj sa zo svojou postavou, maš čas až skončiš školu.Možno sa zasmeješ,kup si ihlice a upleť si na zimu šal......