caute, budem vdacny za vase postrehy, s priatelkou sme vyse 10 mesiacov, spoznali sme sa na vyske, a pockali si nas teda aj spolocne problemy s hladanim si prace, ja byvam v mensom meste, ona v dedine blizko, mame problem si tu najst aspon trocha adekvatne zamestnanie a hadame sa kvoli tomu ze ona nechce odist za pracou inam, pritom som nasiel uz par ponuk, aj po znamosti v inych mestach kde sme mohli nastupit, uz som jej povedal ze pri najblizsej ponuke idem aj sam, lebo vyckavat a behat po brigadach ma uz nebavi, ona sa vraj bude modlit aby sme si nieco nasli, ja by som tiez samozrejme byval a robil v rodnom meste ale vidim ako to tu je, ak by som siel sam pravdepodobne by to bol rozchod, vztahom na dialku totiz neverim a nevidim v nich zmysel, dakujem za precitanie a nazory
Hadame sa
musis sa sam rozhodnut ci ti stoji za to. Podla toho co hovoris tak ak zostanes asi nebudete mat nikdy poriadnu pracu a je mozne (ak slecna dobre vyzera) ze ti ju niekto s nejakym flekom klofne. Ja na tvojom mieste idem prec.