caute zistil som ze ma nejak nebavi sa rozpravat so zenami, teda s vacsinou, aj moja priatelka alebo byvale, castokrat sa pristihnem ze ju ani nepocuvam, lebo riesi veci nad ktorymi sa ja ani nepozastavim, nebavi ma vobec riesit malichernosti, otazka skor na chlapov ako velmi je pre vas dolezite ci si rozumiete v komunikacii s priatelkou ? aby ste si to len tak neodsedeli ale proste vas bavilo sa s nou rozpravat a hlavne ju pocuvat, a taktiez je pre vas dolezite aby mala zmysel pre humor podobny tomu vazmu ? zaujima ma aj nazor zien samozrejme, vdaka
Nebavi ma pocuvat baby, co s tym
Mna ich uz nebavi ani citat.
Mňa baví počúvať Morgana Freemana...
Mna obcas nebavi pocuvat VAS lebo nikto iny nema pravdu ,len VY !!!
Ked zacne ,vacsinou ohluchnem alebo ma postihne docasna paralyza v tvarovej oblasti
ja som si vzdy myslel, ze som divny ... ale pozeram, ze je to normalne :)
ked clovek tu babu uz ma v posteli, tak jednoducho polavi ... cez moj firewall tiez neprejde hocico, ba dokonca velmi malo z toho, co mi nejaka zena hovori. Moja manzelka do tej skupiny nastastie nepatri.
"ani nemusis davat taky pozor, ako ked rozpravas s muzom."
tato veta mi urobila den :D
tak mna zase niekedy uz nebavi pocuvat toho mojho....niekedy az prilis keca a vtedy mu poviem, ci ho uz neboli huba od tolkeho vypravania:-)Zial, nie vzdy to prijme s humorom:-(
ženám, ktorých chlapi ,,nevnímajú,, by som poradila vždy si premyslieť čo chcú mužovi povedať a nech to hovoria pomalšie. My sme zvyknuté rieši´t viac vecí naraz, otvárať si emócie, dovolíme si byť aj hlúpučké, ale chlapi medzi sebou vôbec.My sa chápeme medzi sebou, ale oni to vnímajú skôr horšie. Z pusy ženy majú padať perly, ktoré ma chlap zbierať, ale keď ho zasype, tak...No len si to predstavte. Polovica periel sa niekam odkotúľa a neprídu mu už tak cenné.. snažte sa s mužom komunikovať pomaly a zrozumiteľne, otvoriť jednu tému, riešiť ju uzavrieť, nechať ho potom ďalšiu tému.. Chlap hneď spozorní a ani si to neuvedomí, ale začne počúvať.
Neuviedol si, ake ma tvoja priatelka a ostatne zeny reci co ta nudia a o com by si chcel, aby ti rozpravala
podla mna je dolezite najst si priatelku, ktora pochopi, ze jednoducho nemas kapacitu na to, pocuvat, vnimat a zapamatavat si vsetko, co hovori. Ja presne viem, kedy ma ten moj nepocuva, aj ked sa velmi snazi tvarit sa zaujato :D ale nevadi mi to, lebo niekedy sa naozaj potrebujem len vyrozpravat a nepotrebujem spatnu vazbu. Zase ked sa chcem s nim porozpravat, tak podla mimiky a hlasu chlap spozna, ci "sa oplati" pocuvat, alebo nie.
phoe,
a to ti kto povedal?