Chronicka prostatitida

Príspevok v téme: Chronicka prostatitida
silvo1209

dobry den, zacnem pekne poporiadku. moj lekar mi diagnostikoval chronicku prostatitidu. uzival som antibiotika biseptol 480 a taktiez som bral infuziu gentamicin. moje otazky zneju:

-je mozne sa z toho vyliecit uplne?
-moze sa mi to este niekedy vratit ?
-je mozne ze budem mat nejake trvale nasledky ?

trapi ma velmi hlavne palenie pri moceni a aj obcasny unik mocu po kvapkach ale ked unika tak dlhsiu dobu.. co s tym mam robit ? pijem aj urologicky caj ...zatial sa moja leicba este nekoncila ale mam obavy lebo som mlady clovek a ak by som mal nejake trvale nasledky tak neviem co by som spravil potom...cital som ze je nato dorby caj z vrbovky malokvetej..myslite ze by mi pomohol ? vdaka

mate59

čaj z vrbovky malokvetej je velmi dobrý na problém s prostatou,ale treba ho brat 2x denne 0,25l vždy 3 týždne, potom čaj zmes z prasličky rolnej a lístie z brezy týždeň a takto striedať dlhodobo.Celkovo liečba prostaty je dlhodobá.

RNG

Chronicke nazyvaju lekasri infekcie, ktore nevedia vyliecit svojimi liekmi. ATB su zialbohu nie odpoved na vsetky mikroby, len na cast bakterii.
V prirode je kopa antimikrobialnych prostriedkov, ktorymi sa da adresovat prakticky kazda nakaza, ucinne.
ATB naviac znicia probiioticku crevnu floru, ktora ked je zdrava produkuje pre nase telo az 70% vsetkych obrannycvh latok, ktorymi sa telo brani proti roznym nakazam. Takze v prvom rade si naprav probioticku floru, tj ber najmenej 20 gramov zmesi mikrovlaknin a nasadzaj si kvalitne probiotika
Nakazy v trvaciacom trakte sa obvykle zacnu, ked je v zaludku nedostatocne silna kyselinova bariera proti mikrobom, tj ked mas zle travenie celkove. To treba samozrejme prve napravit, Tj brat kyseliny a enzymy.