presne toto som tvrdila cca rok, dva roky dozadu....
1. Okolo mna boli same pribrate mamicky, ktore svoje kila zhadzovali na dieta a hovorili, ze je to "dan" za dieta...Blee, z niecoho taketo som mavala vzdy husiu kozu. Pre mna je "dan" za dieta nieco uplne ine a nie kilogramy navyse...Plus tie neumyte vlasy, nenamalovane (som za prirodzenu krasu, ale obycajny balzam na pery a spirala na mihalnice nespravia ziadnu skodu)
2. Financna zataz? Ach, ano....na Slovensku urcite. Tu vychovavat deti nemienim a zaroven obdivujem ludi, ze z biednych platov dokazu uzivit rodinu, i ked niekedy s odretymi usami.
3. Sama som este nerodila, ale mnoho kamaratok ano...bohuzial napocuvala som sa len samych negativnych reci. O tom, ako sa k nim spraval personal, ako museli byt nastrihnute....blee
No zacala som uvazovat inak. Preco by toto mal byt moj pripad? :) Vdaka genetike som nikdy nemala problem s postavou a keby som aj mala vo vyssom veku, milujem sport, plavam, bicyklujem, posilujem, beham, neverim, ze by som si pol hodinu, az hodinu denne nenasla na sport. To iste plati aj pri umyvani si vlasov, pri liceni. Ved to nie su zalezitosti na pol dna :)
Verim, ze financnu zataz nebudem pocitovat. Rozumiem, ze teraz sa nemozu vsetci zo Slovenska zodvihnut a odist za hranice, ale my to tak planujeme, lebo tu by sme nevyzili s dietatom. A ak tu predsa len ostaneme, tak si zabezpecime taku financnu rezervu, aby sme nezili z ruky do ust.
Rodit chcem do vody, bola som pri jednom takom porode a aj samotna mamicka si nesmierne pochvalovala. :) Uz prosto nevidim tolko problemov, da sa to vsetko v pohode zvladnut, podla mna :)