Rozchod, trápenie, bolesť, nevedomosť

Príspevok v téme: Rozchod, trápenie, bolesť, nevedomosť
Zard

Ahojte chcem napísať pár viet,stalo sa to bral som dosť silné tabletky ... a v jeden večer som išiel s kamošom popiť..ešte dodám mam teda mal som skoro 2 ročný vztah.a nechcene nevedomky ani netuším jak čo hovorím vážne som sa vyspal s druhou.teras som 5 dní nejedol došiel som z nemocnice bol som na infuziach,na tabletkách devastované telo psychicky zlý ... robim všetko preto aby som ju dostal speť..som unavený .. psychicky a fyzicky vyčerpaný neviem čo dalej ...strašne som si na ňu zvykol, to čo som spravil som trpko olutoval aj lutujem noci preplakané neviem ak odalej,ona by sa ku mne aj vrátila len sa bojí .. že to spravím a mam pocit ako keby vedela dobre klamať..nevie sa rozhodnúť či má ku mne prísť o 5 dni na to ked so mto spravil išla s kamoškami von piť...a ja som si viac jak 150 % istý že tam bola s druhým .. a nikto z nich mi nechce povedať pravdu .. ma to zmysel pokračovať ? čo ak si vypisuje s druhým a mne píše že uvídí a nakoniec nič ? čomu mám veriť ? ja som jej to hned na druhy den povedal lebo nedokažem klamať...nedokažem musel som to dať zo seba von .. a bojím sa že ona urobila to isté ... a že ma podjebala . a ked sa nám to podarí že celý čas budem v nevedomosti že aha spravila to aj ona..ale nepovedala ti to .. a zistím to po pol roku.ma to zmysel pokračovať ? skusiť to dalej ? alebo bojovať , prečo mi to tak strašne vadí že by si s niekym písala a keby sa s ním stretla a bozkávala .. čo by som mal spraviť na mojom mieste ? ako sa s tým vyrovnať bude to fungovať alebo to bude ešte horšie ? naša láska bola pekná ... nie zlá ale boli aj chvíle ktoré boli utrápené bohužial niekedy to nejde ako pomasle..prečo tuším že ma klame..ale ked je jto poviem tak ma kopne už celkom do hrudi a necha ma .. ako mam an to prísť aebo sa jej opítať či to nespravila..alebo či si s niekym píše .. alebo čo mam docieliť..ja neviem absolutne neviem .. čo mam robiť.som psychicky totalne vyčerpany len tabletky žerem každu hodinu už sa bojím že s toho okna vyskočím ...... prosím o radu a o pomoc .. ak máte niekto skype alebo pokec ozvem sa ... vdaka moc

Agnes998

To si robis srandu alebo si naozaj taky udereny? A co ta je do toho co ona teraz robi a s kym spi, je slobodna, bez vztahu, moze si robit co chce! Aj keby ste sa neskor dali zas dokopy co dufam ze bude mat rozum a najde si lepsieho, tak teba do toho absolutne nic nie je s kym si ona pise a s kym spi ako slobodna a nemusi sa ti s tym nikdy zverovat!

takajedna

ked ste uz spolu neboli, tak ako ta mohla podviest? ona si teraz moze robit co sa jej chce...ty si ju podviedol a to sa len tak neodpusta...zober si ponaucenie do buducna...

Hrac

ak by to spravila si budes klast otazky ci to s nou ma zmysel? wtf? ved ty si to spravil, nechaj ju tak a zabudni na nu, zasluzi si lepsieho ;-)