Paranoia?

Príspevok v téme: Paranoia?
paranoidx

Paranoia?eviem čo sa mi vlastne stalo, neviem kde je problém a potrebujem radu..
Nedavno som začala mavať pocit, že ma nikto nemá rád..už len to, že som sa chvilu nerozpravala s tym človekom mi navodilo pocit, že je na mňa naštvaný alebo ma nema rad.. ma to nejaky dôvod?

Tiež sa mi stalo že som ležala na posteli v noci a mala pocit ž ma nieco ide zabit...to bolo tiež nedavno. Nebolo to to tzv. 'Zaseknutie v REM' .. aký je vaš nazor? Može sa niekto len tak raz zobudit a mat tieto pocity? Čo to znamena?

Prezyvka55

V skutocnosti na svete fakt nie je vela ludi ktory by ta mali fakt radi. Vacsinou si ich kazdy dokaze spocitat na prstoch jednej ruky, ostatni ta vzdy maju len kvazi radi :D ale ruku by si za teba odseknut nedali.

paranoidx

som racionalna osoba, ale psychiatrov sa bojim..nie lebo by som ''vyzerala ako blazon'' ale preto, lebo mam z nich fobiu... monus27azet.sk dik za pomoc :)

luciano

Navštív psychológa. Ten môže určiť, či máš skutočne klinickú paranoju, alebo nie. Ak máš, tak ťa pošle za psychiatrom, ktorý môže predpísať medikamentóznu liečbu.