čaute, mám problém s vlasmi. Po umytí si ich neviem rozčesať. Vytvorí sa mi vzadu jedna hrča a nedá sa rozčesať. Používam kondicionéry, ocot. Našla som na nete hrebeň TANGLE TEEZER. Pomáha na rozčesávanie alebo je to len ďalšia klamlivá reklama ?
Tangle teezer - máte skúsenosti?
Mám (original z Notino) ho už asi 3 roky a na husté dlhé vlasy ako mám ja, nepoznám nič lepšie, ani tie prírodné sa mu nevyrovnajú
Tiež už používam len TEEZER a nič iné. Je naozaj šetrný, nelámu sa mi končeky pri česaní a lahko rozčesáva aj mokré vlasy. Inak, na notino ho majú za supre cenu, neodporúčam kupovať napodobeniny, kedže sú tvrdšie a sú teda rovnaké ako obyčajná kefa
Ja používam tangle teezer už pol roka a vlasy sa s nim rozcesavaju lepsie a pocitujem zmenu
Tiež mám tangle teezer original a všetky ostatné hrebene som už vyhodila, lebo to iba lámalo vlasy. Ten teezer je šetrnejší
Ahoj Ja mám husté dlhé vlasy (po pás) a Tangle Teezer bola moja záchrana. Už mi tak nepadajú zlomené končeky keď sa češem. Kúpila som si ho asi pred dvoma rokmi na notino za fakt super cenu (originla tangle teezer). Neodporúčam kupovať napodobeniny. Mama si niekde kúpila taký za 2eurá a to sa nedá porovnať s originálom
ahoj, ja som si nakoniec vybrala lacnejší variant, pomohol mi v rozhodovaní tento článok www.bezvavlasy.sk
TT ma take tvrdsie stetiny, az som nechapala ako sa mozem s nou tak dobre rozcesat, ale opak je pravdou.
pocula som ze nie su az take jemnejsie, neviem to porovnat kedze tu som nemala. ta povodna ich nema take tvrde?
orchidejka, ja som rozmyslala, ze si zadovazim aj tu s tou ruckou, len neviem, ci ma tie iste stetiny ako ta TT bez rucky ...aspon na obrazkoch to tak vyzera...ma niekto skusenosti? Viete porovnat a poradit?
Lulu a co tie kefy schovavas po skriniach?:DDD
ja mam dtangler doma, to je vlastne kefa tangle len s ruckou. celkom dobra vecicka to je ale asi som cakala od toho viac.