Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Smotanka verzus modre z neba?

Príspevok v téme: Smotanka verzus modre z neba?
novinka73

Jurdiniova :cez vikend mi ostalo zle z toho , ze jedna "modelka! cize stetka mala na sebe handry za 60 000 eur ...a potom zase v stredu zacne Rozboril ukazovat hladne deti bez elektriky...

nie je vam ludia z toho zle

cely svet sa mi zda naruby , preco su rozdelene takto peniaze ..mlady hokejista alebo futbalista , pripadne herci dostavaju neskutocne peniaze a na druhej strane deti zomieraju od hladu

ukazu v modrom z neba nejake postihnute dieta , ktore nema ani na vozik a vzapati slavny futbalista alebo ina celebrita mu velkodusne da velky sek na ktorom su metrove cislice velkodusnych tisic eur , alebo cely kolos nejakej spolocnosti ...
mne je z toho zle cela spolocnost je chora aj cely svet

MultiLevel

suhlasim s Fleur...
Roky rokuce nepozeram telku, cielene si vyberam filmy a dokumenty, ktore stahujem, alebo predsa len u niekoho v telkaci mrknem nieco, co stoji za to. Najma sobotne filmy na STV2. Myslim si, ze clovek ma dostatocne velky vyber, na co siahne..ci uz TV, ci to, co ake denniky bude citat. Absolutne nikto nikoho nenuti pozerat Farmy, Smotanky, Modre z neba, ste to vy sami, co si to zapnete. Argument, ze v TV nic ine nejde, ja osobne neberiem :D Ide tam co len chcete a pokial mate internet, mozete stahovat filmy od rana do vecera.
Ked to nepozerate, nema vas co iritovat :)

0vecka

2 pre Ovecka funguje. Kebyze nefungoval tak by boli stale vzbury ludia by neplatili dane bolo by ich viac nezamestannych ako zamestananych. To ze system nieje podla tvojich predstav este neznamena ze nefunguje.

Ono je velmi lahke kritizovat ale myslis si ze kebyze dostane do ruk moc tak to vies zorganizovat lepsie?

soffa

"HLAD" na svete nie je preto ,ze nedokazeme nasytit "chudobnych" ale preto ,ze nedokazeme nasytit "bohatych"!!!!!!!!!

pre Ovecka

Ovecka, aktualny system funguje? Ako si nato prisla???? Funguje len pre par zbohatlikov, ktorym umuznoje sa neskutocne nabalovat...

phoe

A čo Judinyova uz neuvádza Smotanku ? Nechápem načo na to ľudia pozerajú. Keby tam boli aspoň osobnosti, ale tam ukazujú len celebrity

LILIII

Tak kto ti kaze cumiet do tej hypnotickej debny !!!!!!!
Ty asi nikdy nepochopis ,ze svet sa vzdy bude delit na tych hore a tych dole .

skleptik

Inak, ten, čo založil tú tému, to pozeral asi zo zvedavosti...
Je to preto tak, že v niektorých odvetviach je povaha povolaní taká, že tam budú tie peniaze stále a môže byť akákoľvek kríza. Napr. učitelia budú vždy mať malé platy, ale v bankovníctve budú vždy, je to dané aj historicky, dalo by sa o tom diskutovať...Inak, nie nadarmo žijeme zaujímavé časy.

ouii..

fleur-de-lis, aleluja

kydat na zakonodarcov a hovorit, ze my sa len prisposobujeme aktualnej situacii, to je taky typicke. a este typickejsie je prist vecer domov, zapnut telku a pozerat akekolvek voloviny, ktore tam idu a od telky premyslat o tom, aky je svet zly, nespravodlivy a ako maju peniaze len zlodeji a moralne zhyrali ludia.

poznam kopu ludi, ktori sa vobec nemaju zle, nie su prostitutky fyzicke, ani dusevne, ale narozdiel od 3/ naroda po veceroch makaju sami na sebe, namiesto pozerania sprostosti a rozculovania sa, ako im ostatni robia zle

A ja

A ktoré noviny nie sú bulvár?Všetky sú bulvár.
Ako by to malo fungovať?Neviem,ale ked niekto robí a platí dane,tak by ho choroba nemala dostať do uplnej chudoby.Adresne dávky pre ťažko chorých a uplne presne len pre nich a nikoho iného.Aj ked si viem predstaviť ako by to dopadlo,ťažko chorých by asi medziročne pribudlo poriadne.Čo už,Slovensko.