Liečba homeopatikami na intímne problémy?

Príspevok v téme: Liečba homeopatikami na intímne problémy?
Emiliana

Dobrý deň,
už veľmi veľa rokov ma trápia intímne problémy (vaginálna mykóza, jednou dobou sa pridali aj chlamýdie), ktorých sa neviem zbaviť. Gynekologička na mne poskúšala už všetky lieky od tabletiek cez rôzne mastičky a vaginálne tablety až po antibiotiká, nič mi nezabralo. Pred týždňom sa mi k tomu pridalo aj podozrenie na zlatú žilu, hemeroidy... Čiže tam "dole" som úplne chorá, od vagíny až po konečník. Dostala som z toho strašné depresie, keďže som mladé dievča a nemienim už ďalej takto trpieť a pchať do seba lieky, ktoré mi aj tak nikdy nepomohli! Chcem sa spýtať na váš názor prípadne skúsenosti, či dokáže liečitel, ktorý lieči homeopatikami a bylinkami vyriešiť aj problémy tohto typu? Ďakujem!

#

Odporúčam_ pravda čo si napísala fyzicka choroba ma pôvod v psychike ak sa ta nelieči tabletky hltať zbytočne budete!

famm

a este som si vsimol co tu napisal odporucam s tym tiez suhlasim. a ta zenska je na to ako stvorena. pozvrta ta zo vsetkych stran a vysype z teba vsetku spinu. ale stoji to za to.

famm

nemal som zenske problemy ani nic tam dole, ale tiez to nebola sranda a trvalo mi to prakticky od detstva. parkrat v nemocnici aj na infuzkach ked bolo najhorsie. dostala ma z toho tato zenska ale neviem ci robi homeopatiu aj ked to maju na stranke. priklanam sa k nazoru ze to treba vziat od podlahy a riesit to od hlavy az po paty. sam som zistil ze aj maly problem moze mat zlozite dovody.

www.youtube.com

redka

candidu musis liecit v celom tele.. nie len lokalne.... precitaj si o premnozenej kvasinke a urob opatrenia - dieta, potravinove doplnky na zabitie kandidy a na znovuvybudovanie imunity, ak mas partnera tak aj on nech sa prelieci....

odporucam

Ono... problem prejavujuci sa na rovine fyzickej (teda choroby tela) mal a ma vzdy pricinu psychicku. Ked neodstranis tu, mozes jest tabletiek a mastickovat ci homeopatikovat sa kolko chces... Teda ja odporucam zamerat sa na skutocnu podstatu veci, nie vrchol ladovca.

odpovedam

Niekolko krat bolo dokazane, ze homeopatika nemaju ucinok. Ak sa ti zapaly opakuju, tvoja gynekologicka ti mala dat papier na imunologiu. Pravdepodobne mas vnutorny problem, ktory sa prejavuje nerovnovahou kultur v tele. Takze smer imunologia.