Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako účinne prekryť cucflek alebo podliatinu?

Príspevok v téme: Ako účinne prekryť cucflek alebo podliatinu?
Veronika L.

Včera sa môjmu priateľovi podaril "husársky" kúsok - spravil mi cucflek alebo lepšie povedané akúsi podliatinu na krku keďže to má od modriny ako takej ďaleko, je to síce tmavé ako modrina,ale mám tam aj teké malé červené bodky ako zrazená krv alebo čo.To by ani tak nevedilo,ale dnes idem s kamoškami posedieť do baru a nemienim sa tam pretŕčať s cucflekom. Za prvé nie so už nejaká pubertiačka a navyše nemienim vyzerať ako nejaká označokovaná kobyla alebo čo..... ale make-up moc na to nezaberá, stále to akosi presvitá a púder to ešte viac zvýrazňuje. Poraďte niečo,čím by som to mohla aspoň ako tak prekryť alebo zmierniť. Prosím.

lenušik000

Mne na to úplne super zabral Aknecolor light :) kúpite v lekárni.. veľmi dobre to kryje :) pod to som si dala ešte korektor potom ten aknecolor a poriadne zapudrovala :)

Radi :)

cucflek al. červenú podliatinu zakryjete najlepšie zeleným korektorom..naň potom svetlejší odtieň korektora (al. mejakapu)a až následne zľahka prepúdrovať .. :D odskúšané - bohužial pravidelne :( :D

natalli

kriste boze:D:D:D:......mam cucflek ..ale skor to vyzera jak kebz ma napadol nejkay upir:D.....diky za rady co tu davate..ten lioton si natieram..ale us si krk necitim..tak to chladi a neprijemne to je:D....hh....mams ma zabije..no co us:D

ghvhj

ja viem poradit len chlapcom ale mozu to skusit aj baby.....bol somna diske a jednej mojej kamoske sa podarilo mi spravit cucak.... a na druhy den som isiel za frajerkov...zobral som ziletku a pozdlz cucfleku som ju potiahol tak jemne aby mi tiekla krv ... a bolo to vyriesene ale aj kusok bolestive

cucak

Nie su zbytocne, ja mam cucflek zo vcera a zajtra idem do skoly, tak som si zohnala taku decentnu satku od mami :-)