Ahojte. Kusok sa hanbim lebo mam az taku pubescentnu otazku, hoci tie roky ma uz davnejsie minuli. Nuz, nedavno som si u seba uvedomila existenciu uchylky, pre ktoru sa mi este nepodarilo najst meno a bojim sa to pred novym priatelom povedat, ze to neprijme. Ide o to, ze ma strasne berie predstava sexu so zamaskovanym muzom. To by sa este dalo, ale este viac na mna zabera predstava sexu so sci-fi priserou :D co by sa dalo riesit kostymom. :) A moja otazka znie. Prijali by ste to od partnera alebo sa vam to zda moc uletene? :)
Bizarna uchylka?
ludia vy tu davate komenty
flegma a chruna the best!
omg, teraz uz chapem preco UFO nikdy officalne nepritalo na zemi. boja sa uchylakov :D
ja by som prijal :-) s usmevom ale hej, moja priatelka ma zas predstavy o vazeni a sexe vo vaznici :-) takze nejaka ta maska a oblecko bude tiez nutne ako vidim :-D
sak kto pise vzdy ale tak cche to :) a kukla staci neskor to mozno prejde do znasilnenia bitky a tak ktohovie
si mala ist ku kadafimu to bol zruda jak hrom
a podla mna v pohode, ale ja osobne by som sa neprezliekal do nejakeho idiotskeho obleku vzdy ked si akoze mame vrznut. Mozno tak na narodeniny.
:DDDDDDDDDDDD zlateeeeeeeeee
to je pohoda prave naopak bol by som stastny keby som nieco take vedel:)
A nezabudnite spotrebovať aspoň za taký kýbel slizu, to bude sexiiiiiiiiiii...
A pri určitom akte si môžeš predstavovať, že ti príšera kladie vajíčka do mozgu...
Ano, henten modry je sice mily ale az tak ma nevzrusuje :) ja som skor na take veci ako napr. s.cghub.com
Kasjkl: ano aj kuklac moze byt ale mam tam este ine zaujimavejsie zamaskovania :)
kabel - no, vyrabal si vlastny lubrikant :D
Ty povedz svojmu milemu, ze chces, aby ta pretiahol mimozemstan. :D