Antidepresiva / striedanie dobrych horsich dni

Príspevok v téme: Antidepresiva / striedanie dobrych horsich dni
He Is A Legend

Dobry den ako som uz v nadpise spomenul tak v tejto teme sa chcem spytat na to ze ci mate skusenosti s takymito vykyvmi.. Niekedy ma prepadne uzkost hned z rana a potom trva takmer aj cely den a niekedy to je lepsie.. Co sa tyka problemov chcem len vediet ci sa mozu menit ako napriklad : niekedy sa citim ako opity ako keby som to nebol ja inokedy ma prezenie niekedy boli hlava potom zasa brucho niekedy zas busenie srdca a nedostatk dychu.. Ake mate skusenosti s tym .. Prajem kazdemu ktory ma podobne problemy nech sa mu dari

Severka

tiež som mala zvýšený tep, strácala som dych myslela som si, že sa udusím bolesť na hrudy a veľmi som sa potila noc čo noc. Ale keď človek ma niekoho kto ho miluje a tak sa vylieči aj s toho. Treba zamestnávať hlavu s niečím iným a dôležitým než minulosťou a problémami.

luciano

Aj ja mám časté výkyvy nálad. Užívam antidepresíva a proti výkyvom nálad mi doktorka predpísala Depakine chrono. Pomáha to. Náladu mám odvtedy stabilnú.

He Is A Legend

No tak zacal som pred mesiacom brat antidepresiva po dvoch tyzdnoch doslo zlepsenie kedze tie prve dni boli este horsie potom som sa citil fain po 3 tyzdnoch mi zvysili davku na celu tabletku bral som len polku a to Sertralin Actavis prvy tyzden som bol z thoo po zvyseni tiez taky rozhadzanejsi a potom zas v pohode a teraz ma ta uzkost prepada tiez pomerne dost casto.. neviem ci je toto vlastne zaciatok liecby na ktory si ty narazal ale trapi ma to ://

kabel

telesne prejavy su prejavmi uzkosti, striedanie lepsich a horsich dni je na zaciatku liecby normalne, ak sa vsak vyskytne az po case, zvycajne je to znamka bliziaceho sa zhorsenia, alebo prestava AD pomahat, pripadne treba zvysit davku. zalezi od viacerych okolnosti, o ktorych nepises.