BA sa mi uz sprotivila (nic proti bratislavcanom)...to myslim uprimne...uz ma nebavi sa trmacat kazdy tyzden s kufrom,nabite vlaky,plne mhdcky,obtazovanie od bezdomovcov,uchylakov atd...toto sa mi zatial doma nikdy nestalo... moje mesto patri do jedneho z tych vacsich,ale bohuzial vybrala som si narocny odbor a pracu by som nasla len v BA...ale velmi by som si priala v tom dalej pokracovat, ale
na druhej strane uz chcem viest normalny "dospelacky" zivot, osamostatnit sa a nie byvat v podnajmoch,s cudzimi ludmi,alebo s kamosmi,v jednej izbe (kedze vieme,ze 1 izba/cez 200e v BA).priatela asi do BA nedostanem,lebo ten pracuje v nasom rodnom meste a hlada si novu pracu tiez iba v okoli...
Nemohla by som ho o take nieco ziadat...Mna to tiez uz velmi taha domov,len ma zoziera myslienka,ze naco som studovala taky tazky odbor (myslim,ze aj nasi by mi to dost vycitali)..keby sa zo mna nakoniec stane sekretarka(nic proti sekretarkam)...len aby som ostala doma... mozno si pomyslite,ze "co ta baba teda chce"....ale je to hnusna doba....