Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolo to vobec rande?

Príspevok v téme: Bolo to vobec rande?
Slovak777

Ahojte,

pracujem vo firme kde je vacsina kolegov muzskeho pohlavia. Mame tam jednu kolegynu, ktora sa mi velmi paci. Snazil som sa jej to dat nejaku dobu najavo. Myslim, ze aj uspesne, pretoze si to vsimli aj ini kolegovia. Mame z firmy kopec akcii po praci, takze sme mohli spolu travit nejaky ten cas. Problem bol vsak ten, ze je tam vzdy vela dalsich kolegov a clovek nema moc sancu sa lepsie (v sukromi) porozpravat a zblizit. Tak som to chcel zmenit. Rada sportuje tak som ju chcel pozvat na badminton. Ona navrhla, ze by si radsej pozrela film. Ja na to, ze OK. Ona navrhla namiesto kina, radsej vecer pri vine u mna doma s tym, ze si pozrieme nejaky dobry film a pokecame. Clovek by cakal, ze islo o rande. Ale tu to zacina. Ja teraz vobec neviem, ci to naozaj rande bolo. Mam k tomu nejake dovody - napr. este pred tym, nez vobec bola u mna to len tak letmo spomenula inemu kolegovi. Ak by to chapala aj ona ako rande, tak mi pride logicke, ze to nikomu nepovie, nie? Navyse mi ten kolega povedal, ze to oznamila takym stylom akokeby sa nic extra nedialo. Vecer bol inak super. Zasmiali sme sa, bola u mna cca od 19 do 24. Odprevadil som ju, bolo aj objatie. Velmi sa mi paci. Chcl by som ju ziskat. Len neviem ako to chapat. A co robit dalej? Casto chodi napr. aj s inymi kolegami von na rozne akcie. Myslim si, ze sa mozno aj ini o nieco pokusali. Mam trochu pritlacit na pilu a dat je to este viac najavo? Aky mate nazor? Dakujem za rady :)

Agnes998

Bolo to rande a tiez nechapem preco by to nemala nikomu vraviet. Praveze tym, ze to hovori ostatnym je jasne, ze zrejme aj ty sa jej pacis, lebo ak by mala zaujem o ineho ci inych tak to nebude nikomu hovorit aby mala sancu u ineho inych. Ja by som teda nikdy nesla na byt ku kolegovi ktory by sa nepacil a nepritahoval ma. Ak uz idem niekomu na byt, tak cakam, ze sa to mozno aj zvrhne a bude sex. A este k tomu, ze to kolegovi hovorila ako keby o nic neslo, chlapovi predsa nebude zverovat ze sa jej pacis a ze je z toho mimo, ze sa tesi. To povie kamaratke.

Cindy35

no davala by som si na nu pozor, lebo ked ma vela muzov o nu zaujem, tak ma z coho vyberat a iba sa zabavat na vas, aspon ja by som to tak robila

lepsie by pre Teba bolo vyberat frajerku v zenskom kolektive

fero11111

lol tak ta nato ide dobre :D zhurta pekneeeeeee :D

sak ju zavolaj zajtra dakde a ci pojde :) a uvidis ne a pusa kde bola?

lilyiankaa

skús ju zase pozvať von a snaž sa s ňou stretávať, pozvi ju zase niekam a po čase zistíš či z toho niečo bude

phoe

Prečo by to nemala nikomu vravieť, ak by išlo o rande? A že sa tvárila že o nič nejde- mala snáď dať najavo, ako veľmi ju teší tvoj záujem? To nie ...:) neboj, bolo to rande.