Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolo to vobec rande?

Príspevok v téme: Bolo to vobec rande?
Slovak777

Ahojte,

pracujem vo firme kde je vacsina kolegov muzskeho pohlavia. Mame tam jednu kolegynu, ktora sa mi velmi paci. Snazil som sa jej to dat nejaku dobu najavo. Myslim, ze aj uspesne, pretoze si to vsimli aj ini kolegovia. Mame z firmy kopec akcii po praci, takze sme mohli spolu travit nejaky ten cas. Problem bol vsak ten, ze je tam vzdy vela dalsich kolegov a clovek nema moc sancu sa lepsie (v sukromi) porozpravat a zblizit. Tak som to chcel zmenit. Rada sportuje tak som ju chcel pozvat na badminton. Ona navrhla, ze by si radsej pozrela film. Ja na to, ze OK. Ona navrhla namiesto kina, radsej vecer pri vine u mna doma s tym, ze si pozrieme nejaky dobry film a pokecame. Clovek by cakal, ze islo o rande. Ale tu to zacina. Ja teraz vobec neviem, ci to naozaj rande bolo. Mam k tomu nejake dovody - napr. este pred tym, nez vobec bola u mna to len tak letmo spomenula inemu kolegovi. Ak by to chapala aj ona ako rande, tak mi pride logicke, ze to nikomu nepovie, nie? Navyse mi ten kolega povedal, ze to oznamila takym stylom akokeby sa nic extra nedialo. Vecer bol inak super. Zasmiali sme sa, bola u mna cca od 19 do 24. Odprevadil som ju, bolo aj objatie. Velmi sa mi paci. Chcl by som ju ziskat. Len neviem ako to chapat. A co robit dalej? Casto chodi napr. aj s inymi kolegami von na rozne akcie. Myslim si, ze sa mozno aj ini o nieco pokusali. Mam trochu pritlacit na pilu a dat je to este viac najavo? Aky mate nazor? Dakujem za rady :)

Agnes998

Skus ju nejako prekvapit, nechaj jej napr. malu ruzicku na klavesnici, pricom nepis ani nehovor ze je od teba, az ked sa bude pytat, ani to sa nepriznaj hned priamo ale odpovedaj jej tak v naznakoch a otazkach napr. "Zda sa, ze mas kopu napadnikov, ani sa nedivim, taka krasna zena". Je to nieco, co nie je drahe, nemusi sa citit nijako zaviazana a zaroven je to hrozne mile gesto, take nevtierave, romanticke, zeny toto maju rady

Agnes998

Tak to je ine ked nakoniec odpisala a ked navrhla, ze si mozte vyjst dalsi tyzden. Daj tomu cas, velmi na nu netlac ale jemne mozes dat najavo zaujem. Spytaj sa jej ten dalsi tyzden ze teda ktory den by mohla a uvidis ci si pre teba jeden den najde alebo sa zase na nieco vyhovori.

Slovak777

Hned po tom spolocnom veceri u mna som ju pozval von. Povedala mi, ze dalsi tyzden ma narocny a ze mozeme podniknut nieco potom.

Agnes998

No, vypada to, ze ten zaujem mozno mala ale stratila, mozne je aj to, ze sa s tebou len zahravala a v skutocnosti to nikdy nemyslela vazne. Je fakt, ze keby jej na tebe zalezalo, tak si ten cas najde, ak ho nema zrovna vtedy jak ty navrhnes, tak by mohla sama navrhnut iny termin. A to, ze ani neodpisala na sms, no to jasne potvrdzuje ze zaujem nema. Asi bude lepsie ked sa stiahnes a nechas ju tak.

Slovak777

Este dodam, ze je to dost aktivna zena, cize casu ma mozno fakt malo, ale keby jej slo o mna tak si ho najde, nie?

Slovak777

Ahojte znova, dakujem za vase nazory. Situacia je pre mne este zvlastnejsia nez pred casom. 2 dni po tej nasej stretavke sme si vonku pred firmou super pokecali. Za dalsich pard dni sme sli aj s kolegami do kina. Tam som mal ale pocit, ze sa ku mne nejako zvlastne sprava. Akokeby si drzala odstup, dokonca boli aj uhybave pohlady. 2x som ju pozval opat von, ale vzdy bola odpoved, ze uz ma program. Dokonca som jej teraz pisal spravu, s tym, ako sa ma, pretoze viem, ze na nu liezla chripka. Odpoved na tu spravu ziadna. Neviem, ako sa zachovat. Rozmyslal som, ze by som sa jej otvorene spytal, ako ona chapal ten vecer umna, ci som jej sympaticky alebo ma chape len ako kolegu? Co vy nato? Ist na to takto otvorene?

Agnes998

phoe no presne, trefne povedane. Predstav si v prirode ze ma nejaka samicka zaujem o samca ked sa ten hra na nedostupneho a nahana ine samice. Hlavne ked ma okolo seba kopu kvalitnych inych samcov ktory zaujem maju. Takto ju len navzdy odplasi.