Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samota ktorá trvá už príliš dlho

Príspevok v téme: Samota ktorá trvá už príliš dlho
smilestarr

V prvom rade sa potrebujem vykecať a tak trochu Vás požiadať o radu / názor. Mám 22 rokov, tento rok som skončila vytúženú VS s ktorou je mega ťažké sa uplatniť ale to je iný príbeh ... Trápi ma jedna vec. Som viac ako 2,5 roka BEZ vzťahu, bez chlapa... Viem že som mladá, viem viem.. Len prosím nepíšte že to príde ked to človek nečaká atd.. Lebo ja to nečakám už fakt dlho :)
Trápi ma to a mám pocit že môj život je neuplny a niečo mu chýba. Každý rieši svoje vzťahy, plány s partnermi , len ja sa cítim uplne na inej kolaji. Mám prácu kde pracujem s ľudmi, ale proste za tak dlhu dobu sa neobjavil nikto v mojom živote kto by ma mal tak inak rád.. Komu by na mne záležalo. Nebavia ma tie dni ked mi je fakt smutno.. Doslova zo samoty. Neviem či to takto bude ešte rok, dva , 5...Niekedy si dokonca myslím, že možno toho človeka ani nestretnem. nehovorím o tom , že v mojom veku som ešte nikdy s nikým nespala.. Niekedy si myslím, že som naozaj divná .. A že preto o mňa nikto nestojí ..

pupavocka

ja mám 27 a nikdy som nemala priateľa, dokonca som nebola s nikým ani na jedinom rande...čo nato povieš hm?? dosť blbé čo?...takže si moja zlatá vôbec nerob starosti a netráp sa tým...existujú aj horšie prípady ako ty, vid ja. kiež by som mala ešte len tých 22...

_meno

Ahoj smilestarr

Nepisala si sem uz nahodou ? :D
Nvm mna napada mozno trochu opacny pohlad :
Ak tebe je smutno - potom sa musi najst niekto, kto ta sam od seba chce spoznat a ceni si to co spoznava.
Nemyslim to zle : mne chyba partner - JA (sebeckost). Ja chcem mat niekoho rad (vseobecnost a falos, v skutocnosti to nie je ziadna konkretne realna vlastnost druheho cloveka ktora cloveka zaujala a ceni si ju).

Alebo mozno taki uz boli ale ti si nechcela nic spoznavat na nich ?
Alebo ako pise VeronikaXXX, porozmyslaj koho hladas, aspon ramcovo co byt mal / nemal / mohol , potom sa ti bude hladat lahsie.
Vela sa pise o tom ako su chlapi nanic, takze to si tiez treba uvedomiet ake % uspechu caka .. ved kazda vec je taka cenna kolko jej obetujeme usilia
preto ako si aj sama pisala .. kedze nie si s hlupakom mas aspon priestor pre lepsieho .. a kedze este stale hladas .. ked najdes budes mat o to lepsie ze si preciznejsie hladala :) (bola by hlupost sa vzdat pred cielom len preto, ze si si vybrala dlhsiu cestu :)

VeronikaXXX

Nemyslím si, že práve podnik alebo diskotéka je pravé miesto na stretnutie chlapa, s ktorým by som vedela prežiť zvyšok svojho života.. tiež mám 22 rokov a po svojich skúsenostiach už iné priority.. nechcem už strácať čas s niekym len preto, že mi je smutno samej.. ale potom kde stretnúť takého chlapa?

Iba Katka

No, doma chlapa nenájdeš, poobzeraj sa aj po nejakých známych, , so zadanými kamoškami je to ťažké, tiež som bola na tom tak ako ty

lilyiankaa

no ale ono to naozaj raz príde, kedy to netuší nikto ... ja som v tvojom veku síce partnera mala, ale neskôr sme sa rozišli a bola som sama 3 roky ... za tú dobu mi tiez bolo smutno, aj som sa snažila s niekým chodiť, ale niečo siliť nemá význam tak som to skončila .... a po tých troch rokoch, keď som sa už nejak zmierila s tým, že som sama a že to tak chcem nechať a nikoho nechcem mi zrazu niekto začal vypisovať .... strašne som ho nechcela ..ale čo sa nestalo sme spolu .... nechaj všetko voľne plynúť a príde to

smilestarr

príde víkend a kamošky sú s frajermi..... a tak nejak aj sedím doma, ale občas niekam vybehnem.. Ale asi by som mala viac.. :/