Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samota ktorá trvá už príliš dlho

Príspevok v téme: Samota ktorá trvá už príliš dlho
smilestarr

V prvom rade sa potrebujem vykecať a tak trochu Vás požiadať o radu / názor. Mám 22 rokov, tento rok som skončila vytúženú VS s ktorou je mega ťažké sa uplatniť ale to je iný príbeh ... Trápi ma jedna vec. Som viac ako 2,5 roka BEZ vzťahu, bez chlapa... Viem že som mladá, viem viem.. Len prosím nepíšte že to príde ked to človek nečaká atd.. Lebo ja to nečakám už fakt dlho :)
Trápi ma to a mám pocit že môj život je neuplny a niečo mu chýba. Každý rieši svoje vzťahy, plány s partnermi , len ja sa cítim uplne na inej kolaji. Mám prácu kde pracujem s ľudmi, ale proste za tak dlhu dobu sa neobjavil nikto v mojom živote kto by ma mal tak inak rád.. Komu by na mne záležalo. Nebavia ma tie dni ked mi je fakt smutno.. Doslova zo samoty. Neviem či to takto bude ešte rok, dva , 5...Niekedy si dokonca myslím, že možno toho človeka ani nestretnem. nehovorím o tom , že v mojom veku som ešte nikdy s nikým nespala.. Niekedy si myslím, že som naozaj divná .. A že preto o mňa nikto nestojí ..

WildWind

podla mna dobrymi sposobmi na zoznamenie s ludmi mozu byt rozne aktivity, sport, tanec, nejake hry..ja by som sa urcite prihlasila na nejake hodiny, kde by som spoznala novych ludi :D a este k tomu by si sa zabavila a naucila nieco nove a nebola len doma

Agnes998

Ono co sa hovori: nehladaj a laska si ta najde ked ju budes najmenej cakat. Je to blbost. Ja som tak cakala a nehladala 3 roky a cely cas som bola sama. Este pokial chodievate casto do spolocnosti, na diskoteky, na party, niekde kde stretavate stale novych ludi tak sa to stat moze ze si s niekym padnete do oka a vznikne vztah. Ale pokial sa stretavate stale s rovnakym okruhom znamych, priatelov a kolegov tak to moc nema ako prist.

Agnes998

Baby tak si niekoho najdite ak teda o niekoho stojite, pripojenie na internet mate, tak uz len to skusit na nejakej zoznamke

primrose

ty si uplne ako ja!!!! len ja som o rok starsia...tiez sama...a tiey som este s nikym nespala som jak spadnuta z oblakov

jajajaaj

ja mam 26 a uz 6 rokov som bez vztahu, nie je to sice tak dlho ako pupavocka ale tiez by som si priala mat 22.. :)

ivka24

ahoj pupavocka, ja mám 24 tiež som nemala žiadneho priateľa, ako záujem som mala, ale čo keď dotyčný zas nemal. si pripadám, že som neni vhodná do vzťahu, neviem milovať...

pupavocka

matttttttttt, som presne z opačného konca republiky ako ty...a takú ako ja rozhodne celý život nehľadáš, to mi možeš veriť