Lámač sŕdc

Príspevok v téme: Lámač sŕdc
avicii

Ahojte. Mám 19 rokou. Trápi má to že ničím dievčatám srdcia. Dlhšie som bol utiahnutý nevedel som čo je to mať vzťah. Ale Od mynulého roku ak som mal priatelku do ktorej som bol totálne zbláznení ale dala mi kopačky bol som z toho zničený, tak od vtedy ničím ženám srdcia. Už to nedokážem ovládať. Zblázbim hlavu a nechám ju. Čo to je zo mňa. Jedna je zúfalá a vraví že sa chce zabiť. Atď. Poraďte nejak dakujem:(

sweater.

xxy ono to neni o tom ako chlap vyzera ale skor o recickach. ale tez sa neda kategorizovat ne kazda sa necha takto oblbnut... a avicii ked ti to vadi tak s tym prestan, nie?

0vecka

vecsina takychto lamacov srdc su nezamestnani vyzeraju strasne a nozik sa mi vo vrecku otvara ked vidim ako si niektore pipendy idu za nimi nohy dolamat :-D

Agnes998

Radsej si daj pokoj od zien a douc sa gramatiku to je hrozne jak pises, sa divim ze sa ti dari balit tolko dievcat, mne keby chlap napisal email s takouto gramatikou tak okamzite stratim zaujem

Cariboo

to muselo zajist az tak daleko,aby si sa spamatal? aspon, ze si si to uvedomil. teraz s tym uz nespravis nic, ale radsej si daj pauzu od vztahov, kym si v sebe neupraces.

dufam,ze tota chudinka predycha, a snad sa z nej nestane rovnake cudo ako ty,ktore si vybija zlost na dalsich chlapoch :/