Meškanie krámov, pobyt v zahraničí

Príspevok v téme: Meškanie krámov, pobyt v zahraničí
klara897

Som na výmennom pobyte v zahraničí. Menštruácia mi mešká 5 týždňov. tehotenský test som si robila 2 týždne dozadu, bol negatívny. Tento týžden si chcem urobit dalsi. Mala som 2 dni taký slabý krvavý výtok. (neviem, či to mám považovať za menštruáciu). Som z toho nervozva. Tabletky som vysadila pred vyše pol rokom. Men. mi chodila v 30-40dnových intervaloch. ale nikdy nemaskala tak dlho.
Neviem, či mám ísť skusit nejakého lekára,alebo počkať.

TinaM

No, mohla by za tym byt aj cysta. Niekedy sa urobi a brani menstruacii. Asi by som sa skusila informovat, ako sa v krajine, kde si, riesia lekari. V skole ti predsa o tom musia nieco povedat. Chod za niekym, kto ma nastarosti zahranicnych studentov (musite mat nejakeho tutora alebo co) a opytaj sa.

klara897

Myslim na to, že to môže byť celkovo zo zmeny všetkého. Stravy, prostredia, teploty. Ale je to čudné. Nikdy mi tak dlho nemeškali. Keď by som chcela ist na gynekologiu, musim ist najskor k nejakemu inemu lekarovi. A treba ist na pohotovost? ako to chodi v zahraničí?

adriiiiii

Kde si v zahranici moze to byt zmena klimy prostredia to vsetko vplyva na cyklus.Pockaj na druhu menstruaciu ak nedostanes daj si pichnut vyvolavacku.