Dobrý deň, pán RNG, chcem sa opýtať na viac, myslím že súvisiacich príznakov-ochorení. Mám 21r. Posledný rok ma trápi vag. mykóza, na kt. som sa už x-krát liečila, no stále sa vrátila...ale o tom som už prečítala všetko možné, vrátane Vašich príspevkov na túto tému. Začala som brať teda oregánový olej, výťažok z grapefruitových jadierok a kokos. olej. nejedla som žiadne podoby cukru, ani zemiaky, ani klasickú ryžu(len natural hnedu)....väčšinou zeleninu aj cmar s živou kultúrou a pod... na chvíľu bol pokoj, avšak začala som kus aj jesť curky, no nie veľa. a zase...ešte k tomuto všetkému chcem dodať že mávam pálenie záhy(na ktoré som tiež prečítala aj Vaše príspevky) no celkom som neporozumela čo treba vlastne jesť? keď píšete,že je to nedostatok kyselín v žalúdku, a treba teda jesť zásadotvorné potraviny a žiadne cukry. ako mám docieliť teda aby môj žalúdok správal normálne :-( rovnako ako aj s tou candidou.. (ešte chcem dodať že nikdy som nekonzumovala žiadne sladené, chcemické napoje ani nič také...)veď pijem väčšinou minerálku, vodu, bylinné čaje... je miliarda ľudí čo sa stravujú vo fastfoodoch, pijú coca colu a neviem aké svinstvá a nemajú žiadne takéto problémy, ja som už zúfalá :-( ešte jedna otázka, keď idem si ľahnúť po obede, alebo pospať kus, vždy keď sa zobudím bolí ma brucho, mám kŕče v bruchu aspoň ďalšie dve hodiny...(spím pomerne s vystretým bruchom...) Dúfam, že si nájdete čas na tento "román" a poradíte mi ako sa stravovať, čo robiť, aby som mala zase pokojný život...ďakujem
Žalúdok, candida
Grep.jadierka maju v takom bylinkovom obchode v brezne ale urcite sa to da aj cez internet kupit-vygoogli, urcite nieco najdes. Ja to mam od vyrobcu Serafin. Ani neviem ci mi ten RNG odpovie, neviem ci som to sem spravne napisala... Na tej stranke rng.nazory.eu som nevedela ako pridat prispevok. Hoci som sa zaregistrovala tam. ...ak vie niekto tak poradte, dakujem
tieto vaše problémy sa dajú bez problémov a vynakladania zbytočných peňazí,vyliečiť akupunktúrou
toto by aj mna zaujimalo, tiez mam ten isty problem. Tiez uzivam oreganovy a kokosovy olej, ten vyťazok grepfruitových jadierok nikde som nezohnala. Kde si to zohnala. Tiež žiadne sladke ani nic co predchadzalo kvaseniu, ziadne syry, ani vela ovocia ked hej tak na lacny zaludok doobeda a stale nic. Pravidelne sa mi vracia vag.mykoza. :(