Pomôže Mucosolvan sirup?

Príspevok v téme: Pomôže Mucosolvan sirup?
kašel

Som chora,celá zahlienená, mám zapal priedušiek a hnisavý zápal hrdla. V noci som takmer nespala (a spolu so mnou celá rodina) toľko som kašlala, bolo mi až na zvracanie z toho. Neustale citim draždenie v krku, a vykašliavam hlien, ale s ťažkosťami. Užívam ATB Klabax, ale od kašla nemám nič, preto sa chcem spýtať, aké máte skúsenosti so sirupom Mocosolvan. Poznám ho len z reklamy, neviem či by bol pre mna vhodný. Alebo mi poradte nejaký domáci recept, som celkom vyčerpaná. Bola mi zistená oslabená imunita a nasadené taletky Isoprinosine, teplota mi lieta medzi 35,7 do 38,2 C.

kašel

samko r. Ten Promethazin sirup máme doma, len neviem či je dobre to tlmiť, najskôr by mal isť asi von ten hlien. Na noc to vyskušam.

mishell

vyskúšaj ho, ja keď som bola chorá a mala som chitené priedušky mi pomohol, alebo skús prírodné od dr. mullera

samko r.

Sú aj lacnejšie napr. Solvolan a na ukludnenie sirup Promethazin, ten je na kašeľ aj budeš dobre spať. Potom je novinka Solmucol, ale je dosť drahý okolo 180 korún, ale je aj v sáčkoch okolo 110 korún.