Dobrý deň,
viem, že je tu veľa príspevkov na tému zápalu močových ciest, aj na tému kvasinkových infekcií. No ja to mávam všetko naraz. Už asi 5 rokov sa mi to stále opakuje. Mykózu mám takmer každý jeden mesiac - počas menštruácie sa mi to akoby "vyčistí", potom chvíľu pokoj a stačí keď zjem niečo sladšie alebo "chemickejšie", okamžite na druhý deň mám výtok. Zápal močových ciest mám tak raz za dva až tri mesiace. A to už rok fungujem takto: mám iba 1 sexuálneho partnera už viac ako rok, celý šatník som vymenila za tričká a svetre dlhé po zadok, nohavice s vyšším sedom, nie bedrové, vždy sa umývam pred aj po sexe, vždy sa vyutieram úplne do sucha, kúpila som si čisto bavlnené spodné prádlo, denne pijem 2-4 litre čaju a iných tekutín, beriem vitamín C, Urinal, snažím sa jesť dostatok zeleniny aj ovocia, zdravú stravu. Ale pri jednom prehrešku sa mi to okamžite objaví.
Trvalé bydlisko mám 200km vzdialené od adresy, kde bývam a pracujem. Nie je problém ísť sem k doktorovi? Asi by som musela ísť po kartu a prehlásiť sa tu, alebo?
Navyše neviem, ku komu by som mala ísť.
Asi by som mala zájsť k doktorom: imunológ-alergológ, nefrológ, urológ, gynekológ ... poraďte.
Fakt ma to už otravuje. Som mladá, a ani si nemôžem poriadne užiť život so svojim partnerom! Tieto choroba sú ako rakovina... Doktori a vedci tiež nevedia nájsť normálny liek... S priateľom sme boli dokonca na drahej dovolenke v Thajsku a ešte aj tam ma to chytilo!
Čítala som aj o produktoch od firmy Klas. Najmä ten bromelain + papain, cesnak a petržlen v kapsulách, acidophilus a podobne. Sú na to len dobré ohlasy, ale obávam sa, že sú to všetko iba príspevky od samotných predávajúcich...
Chcela by som Vás poprosiť o rady. Aké vyšetrenia si pýtať, nejaké kultivácie alebo čo?
Ako si vyčistiť črevá? Nejakú detoxikačnú dietu s probiotikami? Klystír? Vraj veľa osôb má pôvod týchto ochorení v hrubom čreve.
Chcem sa toho jednoducho zbaviť raz a navždy. Nie je možné, aby ma to prenasledovalo. Je to na nervy.