Dobrý den!!
Mate niekto skúsenosti s týmito náplasťami ktoré sa prikladajú na nohy!!!
Vopred Vďaka Silvia
Detoxi - pad - náplaste liečivé
ahojte, no nič v zlom, ale pracujem ako detoxikačný poradca a musím vám napísať, že žiadne náplaste ani iné obchodné zázraky ešte nikoho nedetoxikovali. Očistiť telo sa dá iba pravidelnými očistými kúrami, stravou a čistením hlavy od emocionálnych jedov....
Ja som vyskúšala už niekoľko týchto náplasti, ale najviac sa mi osvedčili tie z www.naturmedic.eu, dokonca je tam možnosť kúpovať ich aj za veľkoobchodné ceny. Objednaný tovar mi bol doručený na druhý deň.
Ucinnost detoxifikacie zavisi od hrubky koze, Ludia, co maju tenku kozu na patach sa detoxifikuju podstatne intenzivnejsie. Ako aj ti, co maju vlhku pokozku
Takto detoxifikovat mozno aj ine miesta na tele, napr pri burzitide pomaha dat ich na postihnutu cast.
Daniela ja si dávam už tretiu kúru týchto náplasti,ale mám ich stále tmavohnedé až čierne niekedy ale určite sú ľudia ktorý majú aj biele vankúšiky ale ja to určite nie som!!Neviem ako to funguje ale môj otec fajčí a nemá až také také tmavé ako ja a ja pritom nefajčím nepijem a stále to mám čierne a čierne!!!
Veľmi by som chcela vedieť, alebo je niekto, kto sa dopracoval k celkovej očiste - teda k bielym vankúšikom ?
... a po koľkých kúrach asi ?
silvias dakujem ti krasne ze si nezabudla!! aj za informacie aj za kontakt.dakujem! :)