Môžem byť tehotná?

Príspevok v téme: Môžem byť tehotná?
slavomira412

Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať.s partnerom sme NEMALI pohlavný styk,ale boli sme obaja vyzlečení a bol veľmi blízko mňa,ale nevnikol do mňa. iba sa o mňa obtieral \"tam dolu\". potom ma urobil prstami. môže sa stať že som mala niekde tam dole spermie a že ich nejako \"šikovne\" vopchal dnu? ..odvtedy som menštruáciu mala až veľmi silnú (6 dní). chodím často cikať,mala som nevoľnosti, pichá ma v podbrušku.. menštruáciu čakám okolo šiesteho novembra. môžem byť tehotná ? alebo to je iba zo strachu a stresu ? ďakujem za odpoveď.

Kajaaa.A

Dobrý deň:-) zaujímal by ma váš názor, MS mi mešká 24.deň,samozrejme k Dr.sa chystám v priebehu tohto týždňa , no chcela by som vedieť na čo sa mam "psychicky" pripraviť, či ste mali niektorá z vás podobný problém, robila som si asi pred týždňom dva testy ,no oba vyšli negat. Príznaky ako väčšina tehu žien nemám , možno mi je len niekedy zle od žaludka a neviem či to s tým súvisí, ale mám aj riedky,biely výtok, kt. nezapácha , ale to je asi tak všetko. Je možné , že sa "podarilo " ? heh..

Ďakujem vopred za info. :-)

sarahinka1

Dobrý deň...chcela by som sa opýtať...s frajerom sme mali nechránený pohlavný styk...a spravil sa mi na moju pošvu....tak chcela by som sa opýtať že či sa da tak otehotnieť aj keď sa nespravil do mňa...?

adriiiiii

Podla datumu ktory uvadzas ked si mala ten peting vychadzaju neplodne dni.A zvracanie prichadza okolo 7-8 tyzdna.no stres

adriiiiii

To nutkanie na zvracanie je psychika stres sa bojis ze si tehotna.Nenamyslaj si nestresuj nemala si riadny pohlavny styk z petingu neotehotnies aj ked sa otieral a palcoval.