Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať.s partnerom sme NEMALI pohlavný styk,ale boli sme obaja vyzlečení a bol veľmi blízko mňa,ale nevnikol do mňa. iba sa o mňa obtieral \"tam dolu\". potom ma urobil prstami. môže sa stať že som mala niekde tam dole spermie a že ich nejako \"šikovne\" vopchal dnu? ..odvtedy som menštruáciu mala až veľmi silnú (6 dní). chodím často cikať,mala som nevoľnosti, pichá ma v podbrušku.. menštruáciu čakám okolo šiesteho novembra. môžem byť tehotná ? alebo to je iba zo strachu a stresu ? ďakujem za odpoveď.
Môžem byť tehotná?
nie si tehotna:)
Keď ti testy vyšli negatívne tak nie si tehotná a čo sa týka výtok tak to bude nejaký zápal
Dobrý deň:-) zaujímal by ma váš názor, MS mi mešká 24.deň,samozrejme k Dr.sa chystám v priebehu tohto týždňa , no chcela by som vedieť na čo sa mam "psychicky" pripraviť, či ste mali niektorá z vás podobný problém, robila som si asi pred týždňom dva testy ,no oba vyšli negat. Príznaky ako väčšina tehu žien nemám , možno mi je len niekedy zle od žaludka a neviem či to s tým súvisí, ale mám aj riedky,biely výtok, kt. nezapácha , ale to je asi tak všetko. Je možné , že sa "podarilo " ? heh..
Ďakujem vopred za info. :-)
dobre teda,dakujem ..:-)
Podla datumu ktory uvadzas ked si mala ten peting vychadzaju neplodne dni.A zvracanie prichadza okolo 7-8 tyzdna.no stres
To nutkanie na zvracanie je psychika stres sa bojis ze si tehotna.Nenamyslaj si nestresuj nemala si riadny pohlavny styk z petingu neotehotnies aj ked sa otieral a palcoval.
to nutkanie na vracanie stále pretrváva... asi si urobím ..
Ano moze mat tehotna ale to nieje tvoj pripad fakt sa nemas coho bat.Ak nedoverujes urob si baby test.
ale čítala som aj, že žena môže mať aj v tehotenstve menštruáciu ..