Myslíte si, že by mohol fungovať vzťah 18-ročná a 40-ročný? Keď odhliadneme od všetkých ostatných vecí, a pozeráme sa len na vek. Ďakujem za názory.
18 a 40
Čo je to fungovať ? Isty čas by mohlo. Výnimočne také vzťahy vydržia aj celý život.
Peknú diskusiu som rozprúdila.
Prezývka55
to je pedofilia. 40tnik by na 18tku mohol pozreat ako na dceru, alebo ty nemas dost inteligencie na zbalenie rovesnicky? tym uz nemas co ponknut? 18tka nepotrebuje vytrtkat tak valitne ako 40tnicka, cize - si lama v sexe ?
oooo paanecku, prezyvko, to se nejak psraviii, neboooj..
Prezyvka ... ver tomu ,ze o dum dal pojde i zakladatelka temy ,len to chce cas ;)
Aby sme to dali na pravu mieru, 40-tnici ci muzi ci zeny nie su stari ani na odpis, su to ludia v najlepsich rokoch, mnohi velmi dobre vyzeraju, ale su to ludia so skusenostami, nieco uz maju za sebou, maju svoje povinnosti v praci, inak sa pozeraju na zivot ako ked ma clovek 18. Netreba sa dat predcasne obrat o to, co je v 18-tich carovne, takze radsej hladaj medzi mladsimi
Nie, nemyslím si, že by takýto vzťah mohol fungovať a ani nechápem prečo máš záujem o takého starého chlapa, ved by ti mohol byť otcom. Ja mám skoro o 10 rokov viac ako ty, ale 40tnika by som veru nechcela. Nechýbala ti náhodou v detstve otcovská láska?
Ďakujem za názory. :)
nie nemohol ..... ja by som osobne mala pocit z toho vekového rozdielu ako by som chodila s vlastným otcom .... a to teda nie
No ja jej urcite nezavidim, len niekedy si ludia myslia, ze ked sa niekto kriticky vyjadri je za tym zavist. Ja mam o dost viac ako ta 18-rocna dievcina a nechcela by som mat teraz muza o 22 rokov starsieho, moje nervy to by som nezvladala.
vebe zavist? no jej neni co zavidiet skor jemu treba zavidiet :D