Myslíte si, že by mohol fungovať vzťah 18-ročná a 40-ročný? Keď odhliadneme od všetkých ostatných vecí, a pozeráme sa len na vek. Ďakujem za názory.
18 a 40
v tomto veku je to na moje pomery prilis velky vekovy rozdiel, ine by bolo ona 40, on 55, to sa da pochopit, ale 40tnik, ktory si narazi 18tku ju chce asi primarne na sexualne radovanky bud/alebo aj nema mentalne na starsiu a zrelsiu zenu
on tiez zabrda, tak co.
No tak ked uz mazes admin,poprosim zmazat aj moj posledny prispevok ...... jak tu vyzeram ? Skoro ako samomluvec
Paanecku nick55 !!!! je to jeho vec a jeho nazor ,tak ho skus respektovat a neurazaj !!!!!!!!!
Da sa to i inteligentnejsie ...co ty na to ?
no ja tomu prezyvka neverim ,ze city sa daju od sexu oddelit ,podla mna aj muzi su sexom na jednu noc ohrozeny a teda ,ohrozuju tak i svoj vztah .
LILIII ja ako muz mozem za seba povedat ze ak mam s nejakou zenou zit musi byt pre mna vynimocna aby to nebolo len kvoli sexu, pretoze vsetko okrem neho si zabezpecit viem aj sam.
A preto som aj relativne dlho hladal partnerku ktoru respektujem lebo je vynimocna, nie len tym slovom ako sa bezne hovori obyvajnym zenam ale aj skutkom, proste je to clovek ktoreho mozem obdivovat a takych vela nie je. S ostatnymi mozem sexovat ale viacmenej k nicomu inemu by som ich nepotreboval.
ako som pochopila z príspevkov, niekto by do takého vzťahu šiel, niekto nie..
Ja ,ak by som bola muz ,tak isto inklinujem viac k starsim zenam ,pretoze osobne si myslim ,ze starsie ,casto vyzaraju ako sestry svojich dcer a dokonca su omnoho krajsie
inteligentnejsie ,skusenosenejsie .... ako tie 18 rocne
Ja mam taku mamu ,ze jej moji vrstovnici casto nechavaju odkaz v podobe "pozdrav sestru" :))
Podobna situacia(co sa tyka veku):
20-rocna a 40-rocny. Su kamarati.
Ona chce s nim ale sex. Zatial o tom on nevie. Napisala mu pred par mesiacmi,ze sa jej paci. On jej odpisal,ze ju berie ako kamaratku a ze je zadany a priatelku ma velmi rad. Zaroven o nom vie,ze mal predtym uz viacero vztahov.
Pokazi sa ich kamaratstvo,ked mu povie o svojej tuzbe?Alebo ako to moze cele brat taky muz?
ja mam 24 a 18 rocnu by som nebral, nie to este v 40 :-)