Uprimnost mi predsalen stale robi problemy

Príspevok v téme: Uprimnost mi predsalen stale robi problemy
kayya

ahojte,mna trapi iba taka drobnost.no premyslam nadtym uz dva tyzdne.uprimnost je pre mna jedna z najpodstatnejsich vlastnosti a snazim sa ju za kazdych okolnosti neporusovat. no nedavno k nam do tanecneho suboru prislo nove dievca.rychlo si pripravovala vlastnu choreografiu pretoze o par dni na to sme mali kazdy solove vystupenie a aj ona to chcela skusit.dovtedy sme ju moc nevideli tancovat.no a ako prislo to vystupenie a prisiel rad na nu tak sme so zaujmom cakali.a ono to bolo hrozne.naozaj hrozne,mozno len potrebuje cas ,i ked vravela,ze od detstva tancuje.niektore baby sa jej zacali za chrbtom strasne rehotat no mne to bolo luto.samozrejme prisla zamnou a rozplakala sa,neustale opakovala aka bola hrozna.a ja som odrazu nevedela reagovat,nemohla som ju klamat,ze to bolo super no nejak som jej ani nedokazala tvrdit,ze to nevyslo.zmohla som sa iba na "nebolo to hrozne a jednoducho ta len dostala trema,niektore casti si mala fajn". a v tom sa na seba hnevam,neviem ci zbytocne no stve ma,ze som jej nedokazala povedat pravdu. tak len som vam potrebovala povedat tento moj pribeh a potesilo by ma ak by niekto reagoval.ci si teda myslite,ze v takychto situaciach je pripustne povedat kvazi poloklamstvo.lebo ja som tak az do tejto chvile nefungovala.

zrkadlovka

Myslim si, ze si sa zachovala uzasne. Ziadne klamstvo, iba uprimna utecha. To, ze si jej nepovedala na tvrdo je krasne gesto a nie klamstvo. Ona by to v tu chvilu nezvladla a zosypala by sa viac.
Otazka znie, preco si to vycitas a nemas z toho dobry pocit. Aj tu je jednoducha odpoved, ktora prameni z tvojej minulosti. Preto sa netrap, konala si ako mila osobka.

Kvety zla

Prezyvka, ved ja som len povedala ze vycitat by si to mohla vtedy, keby jej povedala ze tie druhe dievcata nevedia rozoznat talent... Lebo to by naozaj uprimnost nebola. Ale kedze ju len utesila, kedze jej dievca hystercilo na ramene, tak na tom nic zle nie je.

Prezývka55

No a zas na druhej strane, na niektore veci ludia absolutne talent nemaju a fakt je to komicke ako sa snazia alebo cosi skusaju, v kazdom pripae ja by som jej povedal ze na tom mozme spolocne popracovat, mozno jej to fakt len nevyslo. Casom by sa ukazalo.

Ale urcite by som zas neemocioval ako kvety zla ze neveria rozoznat talent :D ked je raz nieco hrozne tak v tom talent nie je. Ale popracovat by som na tom este skusil.

Kvety zla

Cize teba stve ze si k dievcine ktora bola uplne v... trubke bola mila. Hm.
Ja sice tiez fungujem na baze uplnej uprimnosti (niekedy az blbej), ale naozaj ta serie ze si dievcatu, ktore ti plakalo na ramene nepovedala: "hej, mas pravdu, bol to otras, mala by si sa nad sebou zamysliet."? to nie je "polopravda", to je byt ludsky. ona vie ze bola priserna, ty si ju len utesila. vycitat by si si to mohla keby si jej zacala tvrdit aka bola uzasna a ze tie dievcata co sa jej smiali su kravy co nevedia rozoznat naozajstny talent.