ja by som poprosila niekoho aby mi zhrnul, co vlastne vsetko treba uzivat na podporu zdraveho travenia. RNG radi enzymy, kyseliny, probiotika plus vsetky mozne vitaminy, ja som si uz vela z toho zaobstarala, ale pravdupovediac nerozumiem tomu celkom, co kedy a na co brat... a hlavne, to vsetko spolu dokopy a dlhodobo??
ohladom tych kyselin mam uplne najvacsi zmatok v hlave..
trapi ma naduvanie (permanentne), zahlienovanie, stolica 2xtyzdenne.. takze predpokladam ze totalne zamoreny organizmus...
velka vdaka za kazdu radu!
Zdrave travenie
nikto?? :/
prosim niekoho kto mi vie poradit ohladom kyselin.. ktore kyseliny a naco treba davat pozor ??
uzivam aj NAC, to je vlastne tiez kyselina.. ci?
dakujem. takze si kupim psyllium (mozem normalne tbl v lekarni??)
a kyseliny a probiotika ktore??? moze niekto konkretne poradit?
vyhľadaj akupunktúru-na 3-5 sedení by sa malo trávenie vyliečiť
no zatial mi to vychadza tak, ze kazdy den: oreganovy olej, NAC, dairy digest, jarro-zymes plus, psyllium (ktore?), a este mi chybaju kyseliny a vitaminy. vie niekto poradit konkretne? vdaka!
Travenie je vec dostatku kyselin, roznych enzymov, mikrovlaknin a kvalitnycyh probiotik rozmnozenych a okupujucich creva.
Kolko komu z toho treba doplnit je individualne. Niekomu stacia len niektore enzymy, niekto potrebuje aj kyseliny a kazdy potrebujeme extra zmes mikrovlaknin kazdodenne a nasadit si kvalitne probiotika z casu na cas
Mikrovlaknin je hromada, od psylia(plevy z indickeho zrna) cez pectiny(jablka, hrusky...) arabinogalactany(stavy roznych stromov, najma smrekovec opadavy/larch)inulin napr z korenov cakanky az po glucomannan a ine.
Bez mikrovlaknin sa nedaju probiotika rozmnozit s tych malickych kapsuliek az do plneho osadenia criev, co je vahove az 1 kg. Tj na ucinnost probiotik ich treba krmit a rozmnozit aspon 1000 krat aj z tych najlepsich probiotickych kapsul.
a este ten pektin by ma zaujimal... aj ten treba uzivat este k tomu vsetkemu?? a ako? fakt dik!