Potrebovala by som pomôcť, fajčila som 1,5 roka, nie veľa cca 3-5 cigariet za deň , niekedy ani jednu keď som nikam nechodila, niekedy zas za večer padol aj balík. Už dlhšie sa snažím prestať, posledným pár dní to boli len také 2 za deň, ráno a večer ktoré som si povýšila na úplný rituál. A teraz je to 24 hodín čo nefajčím vôbec, je mi hrozne , celý svet mi bez toho aby som sa mohla denne tešiť aspoň na tú jednu cigaretku prestal dávať zmysel, úplne z toho upadám do depresie. Najhoršie na tom je, že nemám ani motiváciu prestať, nemám absolutne žiadnu úctu k svojmu zdraviu-takže kvôôli tomu určite nie, peniaze mi tiež vždy vychádzali. Prestala som len kvôli tomu lebo sa snažím si dokázať že to zvládnem :D Ale toto asi nezvládnem božeee .... ja len tak, monológ závisláčky ktorej chýba jej dávka nikotínu :D Bude to aj ďalej také hroznée? Toto sa fakt nedá vydržať :D
Život bez fajčenia nemá zmysel?
obdivujem ta ze dokazes nefajcit... :D ja by som bez toho asi nevedela zit :D rano kava a cigareta hmm...nic lepsie asi nemoze byt :D ale drzim palce ked naozaj chces prestat tak prestanes poznam plno takych ludi :)
luciano a odkial si vzal ze elektronicka neskodi ?
Prejdi na elektronickú cigaretu. Tá zdraviu neškodí a môžeš ju fajčiť koľko len chceš. Ja už elektroniku fajčím 5 rokov a neviem si ju vynachváliť. A musím povedať, že pred tým som bol veľmi tuhý fajčiar, fajčil som až 40 denne. Dnes už klasiku nefajčím vôbec, pretože elektrika mi ju dokonale nahradila. A môžeš si vyberať náplne rôznych príchutí a rôzneho percenta nikotínu. Dokonca môžeš fajčiť aj úplne beznikotínové náplne. A navyše, fajčenie elektroniky je asi o polovicu lacnejšie ako klasiky.
Ako môžeš mat take depky pri takej malej závislosti? Vieš prečo ich máš ? Lebo máš pocit že si niečo odopieras. Nechces naozaj prestať. Veď si kľudne zapáľ. Ja som fajcila oveľa viac, ale skončila som viac menej bez problémov. Lebo som ozaj chcela. A tie fyzicke prejavy, nutkanie si zapáliť, sa dajú prekonať. Ak CHCEŠ.
Držím ti palce v tvojom úsilí. Dúfam, že sa ti podarí vydržať a zbavíš sa tvojej závislosti. :)
Nechcem ťa strašiť, ale zrejme to bude ešte horšie. Ale to všetko bude len prechodné. Potom sa to bude lepšiť a ty z toho vyjdeš ako čistý človek s veľmi silnou pevnou vôľou.
Držím ti palce a prajem veľa úspechov. :)