Mam obrovske lytka a mega usi

Príspevok v téme: Mam obrovske lytka a mega usi
sashenkablun

moj problem spociva v tom ze napriek tomu ze som stihla mam neprimerane hrubocizne velike litka.kedze som stihla n riflich to nevidno nikto si to nevsimne kym si nevezmem suknu.trapu ma to o to viac ze som aj velmi biela vobec sa moja plet neda opalit a tym litka este viac biju do oci ked si vezmem inisuknu preto sukne takmer vobec nenosim.Moje litka presahuju velkost aj tucnejsej zeny napriek tomu ze som uplne stihla trapi ma to.Usi si viem zamaskovat svojimi vlasmy sikovne uz som chcela podstupit plastiku alecotec ma od toho odhovoril.strasne komplexy mam mala som z toho.v puberte som vzdy pocasie sledovala ci nebude fukat vieyor ci si mam vlasy trocha prilepit k usiam .strasne mundraky mam z toho.viem ostatny kazdy mame svoje nedostatky ale neviem co by som mala cvicit na tie lytka a ci by to mali efekt kedze som cguda nue su tucne Nadvahy nechapem asi po mame som to zdedila.este ste tak velike usi nevideli.len raz pri ztmievan sim sa raz z copom ipovazila vtat ale ked som stretla znameho a videla som ze spozornel pri mojich mega usich mi rozbuchalo srdce.za kolko by mi to plastickt cgirurg urobil.lekar mu jeden povedal ze s takymu sa este nikde nestretol.vlasy inak ako rozpostene ani nemozem byt.niekto mu povedal ze som mali mi rodicia este v dectve to spravit lebo po plastike moze dojst k zmene spravania zrazu bude pridebre vyzerat a neznesiem nahlu zmenu.tak ja neviem.deti to chvalabahy nezdedilibpo mne anu litka anu usi.

Peter999

myslim ze ti uz vsetko napisali, ja len dodam ze to s tymi tvojimi obavami bude mat muz tazke - pokial teda neutecie... nepisem o usiach a lytkach ale o tvojom mozgu. asi nemas skutocne starosti a riesis somariny. ked nebudes mat co jest (neprajem ti to) tak budes mat uplne ine starosti ako su usi ci lytka. A odstavanie usi sa da poriesit a zatial som u nikoho take lytka nevidel ako to tu prezentujes.

phoe

Už máš deti a toto ťa trápi ? Tak chod s tymi ušami na plastiku, neboj nebudeš zrazu nesnesitelne nádherná :D a lýtka, hm zlom si obe nohy, po pár mesiacoch v sadre budú stihlejsie

jajaja295

sorry, ale si mongol alebo od madarskych hranic? z tvojho pravopisu sa neda moc vycitat, len ze mas tucne lytka, aj ked si chuda a strasne velke usi...co to znamena velke lytka? aky je ich obvod? pokym mas 18, mozes ist na operaciu odstavajucich usi, ale zmensenie usi sa asi nerobi

kabel

mna fascinuje, ze mas komplexy zo vsetkeho mozneho, ale zo svojho vyslovene priserneho pravopisu ich nemas
najprv sa douc zaklady slovenciny a potom sa stazuj na lytka a velke usi