Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam obrovske lytka a mega usi

Príspevok v téme: Mam obrovske lytka a mega usi
sashenkablun

moj problem spociva v tom ze napriek tomu ze som stihla mam neprimerane hrubocizne velike litka.kedze som stihla n riflich to nevidno nikto si to nevsimne kym si nevezmem suknu.trapu ma to o to viac ze som aj velmi biela vobec sa moja plet neda opalit a tym litka este viac biju do oci ked si vezmem inisuknu preto sukne takmer vobec nenosim.Moje litka presahuju velkost aj tucnejsej zeny napriek tomu ze som uplne stihla trapi ma to.Usi si viem zamaskovat svojimi vlasmy sikovne uz som chcela podstupit plastiku alecotec ma od toho odhovoril.strasne komplexy mam mala som z toho.v puberte som vzdy pocasie sledovala ci nebude fukat vieyor ci si mam vlasy trocha prilepit k usiam .strasne mundraky mam z toho.viem ostatny kazdy mame svoje nedostatky ale neviem co by som mala cvicit na tie lytka a ci by to mali efekt kedze som cguda nue su tucne Nadvahy nechapem asi po mame som to zdedila.este ste tak velike usi nevideli.len raz pri ztmievan sim sa raz z copom ipovazila vtat ale ked som stretla znameho a videla som ze spozornel pri mojich mega usich mi rozbuchalo srdce.za kolko by mi to plastickt cgirurg urobil.lekar mu jeden povedal ze s takymu sa este nikde nestretol.vlasy inak ako rozpostene ani nemozem byt.niekto mu povedal ze som mali mi rodicia este v dectve to spravit lebo po plastike moze dojst k zmene spravania zrazu bude pridebre vyzerat a neznesiem nahlu zmenu.tak ja neviem.deti to chvalabahy nezdedilibpo mne anu litka anu usi.

kllára

Zlatá moja, zrejme si veľmi zaujatá sama sebou, začni žiť aj pre ostatných, nie si na zemeguli iba ty. Uši si daj plasticky zmenšiť a s lýtkami sa musíš naučiť žiť. Po svete nechodia samí dokonalí ľudia. Pozri si dokument My flesh and blood a pochopíš, že žijú aj ľudia ( v tomto prípade deti), ktoré riešia iné problémy ako ty. Pri sledovaní sa zdokonalíš aj v angličtine, takže urobíš aj niečo pre svoj mozog.
Keby si sa zaujímala o podstatné veci, ani by ťa nenapadlo riešiť nejaké odstávajúce uši.

never

to je fakt nevsedne ze si stihla a mas prihrube velikecbiele litka a tie usi mozes zamaskovat alebo prilep si vecer s kanagonom takze 90stupnovy uhol z licami zviraju????kazdy mame nejaky nedostatok netrap sa

vitavi

Veľké lýtka signalizujú stav čriev. Súvislosť s tvojou bledou pokožkou, ktorí sa nemôže opáliť je zrejmá a obidva stavy sú následkom veľkého príjmu mlieka a mliečnych výrobkov, živočíšnych tukov a tiež nejakých sladkostí.
Okrem vylúčenia mliečneho by si mala zaradiť dostatok zeleniny kvasenej i tepelne upravenej a vlákniny, minerálov u obilnín.

Agnes998

Uplne zbytocne mas komplexy. Mozno mas silne lytka a odstavajuce usi a co? Ked ides po ulici, ake zeny stretavas, len same top modelky dokonale krasne bez jedinej chybicky? Kazdy mame nieco! Tie usi, ak ti to moc vadi, daj si to operovat, po operacii sa budes citit sebavedomejsie, niekde to robia aj na splatky alebo sa na to da zobrat pozicka. No a lytka, robis nejaky sport? Niektore sportovkyne maju hrube vysportovane svalnate lytka. Treba robit nejaky iny sport, ktory ich nezosilnuje