Strpnute telo

Príspevok v téme: Strpnute telo
zuzana557611

dobry den..vedel by mi prosim niekto poradit?mam asi mesiac strpnute telo,ruky nohy brucho chrbat..chrbat od polovice dole..nohy som mala jedna cela a na druhej len chodidlo ruky mam tak ze nemozem moc toho robit zle sa mi vsetko chyta ledva riady umyjem..zacalo to tak ze ked som zohla hlavu tak som citila mravcenie v prstoch to trvalo dost dlho..potom mi zacali ruky trpnut brucho nohy..nic ma neboli len mam strpnute telo..bola som u lekara ten mi prespisl magnezium tabletky ale nepomohli..potom som sla k neurologovi ten ma podslal lezat v stredu len v utorok vecer ma chytil nejaky zachvat nemohla som dychat nejako mi trpol zaludok a prsty na rukach mi vykrivovali krce..bola som v nemocnici vyse 2 tyzdnov..mala som cez bleto kliesta ale borelioza ze to neni..krv moc ctecko vsetko mam v poriadku..aj nieco s chrbtice mi brali..aj to ze je v poriadku..este ma caka magneticka rezonancia a ze ked bude v poriadku tak ma poslu k psychologovi ze to mam asi s psychyky..co sa mi nezda..uz som tyzden doma a ziadne zlepsenie..uzivam magnezium a vitamin d...zaludok alebo okolo zaludka to mam tak strpnute ze sa mi tazsie dycha a niekedy sa mi neda dobre nadychnut uz sa bojim..dakujem vbopred za rady ak vie niekto poradit..

Iskra

Mam podobny problem rano som sa zobudila a mala som strpnute koncatiny, brucho, a ked zohnem hlavu aj polovica chrpta. Volakedy som mala problem a predpokladali mi aj sklerozu ktora nebola nakoniec potvrdena mam za sebou absolvovane aj vela magnetickych rezonancii, likvor mi brali vsetko bolo v poriadku mohol by mi niekto pomoct ?

Iskra

Mam podobny problem rano som sa zobudila a mala som strpnute koncatiny, brucho, a ked zohnem hlavu aj polovica chrpta. Volakedy som mala problem a predpokladali mi aj sklerozu ktora nebola nakoniec potvrdena mam za sebou absolvovane aj vela magnetickych rezonancii, likvor mi brali vsetko bolo v poriadku mohol by mi niekto pomoct ?

_meno

Ahoj zuzana

Ja som mal podobne pocity s tym trpnutim ale to s nalezom po magnetickej v krku ale vsetko dopadlo ok.
Len ma napada ci to nemoze byt len nieco jednoduchsie ako nejake kupele, masaze a cvicenia s fizioterapeutom.