Stredna zdravotna skola odbor zubny asistent

Príspevok v téme: Stredna zdravotna skola odbor zubny asistent
emuss

Ahojte!
Onedlho pôjdem na strednú. Chcela by som ist na zdravotnu, odbor zubný asistent. Chemia, slovenský jazyk z toho mám jednotky, z matiky mám jednotky ale niekedy to kolíše medzi 1-2. Chcela by som sa spýtať, aká he zdravotná, čo všetko obnáša tento odbor. Chodí alebo chodil tu niekto na zdravotnú? Ďakujem za vas názor :)

LMarika

Byt tebou, tak nejdem na ziadnu slovensku zdravotnu skolu a dam si taky rok, dva pauzu, venujem sa nemcine cele dni, v kazdej volnej chvili (kurzy, statnica, sukromne doucovanie, nemcina pre samoukov, nemcina pre pokrocilych samoukov, citanie rakuskych internetovych stranok, sledovanie TV-programov v nemeckom jazyku, PC-Translator...)a potom smer Rakusko - 3-jährige Krankenschwesterschule a si sestra v rakuskom zdravotnictve so zarobkom 2000 € v cistom, z coho sa da velmi slusne vyzit. A to aj bez vysokej skoly.

siminka

Ja som zubného asistenta už skončila v BA. nemenila by som :) nemyslím si že je to ťažký odbor len sa treba učiť a venovať sa tomu :-)na maturite sa vám to zíde ;-)

pauli iná

chodim do BA na zubneho asistenta uz druhy rok :) a je to pekne tazkeee !! hlavne prvy rok to vela ludi z nasej triedy nezvladlo a radsej isli na gympel lebo sila vedomosti na tomto odbore a gympel je uplne rovnake a keby niesom uz druhacka idem na gympel a ptm na zubarinu na komenskeho ...ale uz sa to spat vratit neda takze to budem musiet dako zvladnut ...ale myslim si ze gympel ta aj viac pripravi na vysoku...kedze v BA mame len jeden rok biologiu a dva roky chemiu a fyziku a to su hlavne predmety s ktorych robis primacky na vysoku

philips

Tak na tej nasej (Trencin) to je male. :D

Ono nie je to nejako smrtelne tazke, ale treba sa ucit. Toho uciva je naozaj vela.