Ahojte baby, chcem sa spytat , či má niektorá z vás skusenosti s umelymi mihalnicami, aké to je, kolko to vydrží, či sa to oplatí dávať , a podobne . :)
Ženy, čo hovorite na umelé mihalnice?
Až teraz som si prečítala ze vy ste sa pýtali na názor tých zo štúdia :D prepáčte :)
Áno mám stým velmi dobré skusenosti:) mne osobne to vydrží max. 5 dní pretože ja velmi "bujaro" spím :D a je to výhoda ze si to rano nemusiš malovať a je to cenovo dostupné :)) ale ja osobne ich viem spravit niekomu inému ale sebe nie :((
Wikimon - áno , presne o tých som hovorila, je to podla mna aj veľmi praktické, nemusíš to kazdé ráno malovat atd. a vydrzí to :) Ja si tiez myslim, ze to vyzerá krásne , i ked tu padli aj iné názory. Dá sa vybrať aj veľkost? Teda proste, že také primerane dlhé aby to nepôsobilo umelo. Pokúsim sa poobzerat si tie ceny a podobne, snád sa to bude dať i lacnejšie ako za 100, ale vdaka za radu:) Ak si ich dáš urobit v blizkej buducnosti, tak určite sem napíš ako si s nimi spokojná a kolko ta to vyšlo :)
vyzera to otrasne...
Pozor na umele mihalnice z cinskych obchodov mozu vam poskodit zrak! Boh vie z coho ich vyrabaju.
Chruna predpokladam ze Nika sa pytala nie na tie co si doma sama nalepis ale na tie co ti dve hodiny robia v studiu ... :) ... a Nika skusenosti s nimi nemam ale osobne sa nane chystam aj ked neviem kedy v zdialenej buducnosti lebo cenovo to je celkom dost drahe ale zalezi to od studia ..kazde stuio ma ine ceny .. dade mozes zane zaplatit aj 100 a dade aj 20 ... a niekde tie za 100 urobia na hovno a niekde tie za 20 uzasne .. hlavne sa pokukaj po skusenostiacch zo studiami v tvojom okoli lebo problemy s tym nechci mat .. :/ ... a vydrzia tak asi tri tyzdne ale musis chodit na doplnanie podla mna umele mihalnice je uplne super vec pre zeny ktore maju malinke mihalnice lebo vyzeraju fakt krasne su dlhe a vyzeraju prirodzene .. ja vrele odporucam ... :)
mam vlastne mihalnice dlhe, cize umele nepotrebujem
Tak možno tak na nejakú zvláštnu príležitosť, akciu, ale na bežné nosenie nie.