Preco sa tak velmi zaoberam tym co si ludia o mne myslia?

Príspevok v téme: Preco sa tak velmi zaoberam tym co si ludia o mne myslia?
kristy858

Ja uz nevladzem, mam pocit ze nezijem, iba stagnujem. Stale stereotip, skola, domov. Neustale sa zaoberam tym co si ludia okolo mna o mne mysia. Od malicka som brala vela veci priliz vazne :(
O viacerich ludoch som sa dopoducula, ze hovoria ze som tupa. Vlastne maju pravdu, nedokazem na nic pohotovo reagovat, som taka spomalena.
Mam pocit ze spim a cakam kym sa konecne zobudim.

Co mam robit, prosim poradte :(

phoe

To že nedokazes okamzite reagovať je o spontannosti, nie o inteligencii. Reagovať sa da naučiť, myslieť nie. Asi si skôr introvert a okolím sa príliš nezaoberas. Skús viac vnímať čo sa deje okolo. Na reči sa môžeš vybodnut. Ľudia stale ohovárajú, to je normálne. Je to len ich subjektivny pohľad na svet.

MultiLevel

Vsetko mas vo svojej hlavicke ty. Ty sama si vytvaras svoj svet svojimi myslienkami. Ziadne okolie, ziadni ludia...ty sama :) Ako premyslas, tak sa aj mas. Takze prejdi na pozitivne myslenie, prestan sa zaoberat okolim a uvidis, ako ti bude uzasne :)

Niandra

Odpovedz si na tu otazku sama. No preco ti tak na tom zalezi? Ak by o tebe rozpravali, ze si mudra a sikovna, tiez by ti to ostali v pamati a myslela si to o sebe? Ak reaguje niekto pomalsie, je tupy? A preco ti vadi, ze si "spomalena"?