takže vypíšem tu iba štvrtinu z toho všetkého ale aspoň tie známejšie! Ja som keď som to čítala mala som otvorené ústa dokorán a opakovala že aký sme to chuji!
Miss Sporty, DOVE, Rimel, Gillette, ORAL-B, Max Factor, značka - R&G, Ariel, Max, Lenor, Pampers, Always, Pantene, Head&shoulders, Bledn-a-med, Blend-a-dent, Hugo Boss, Old Spise, Plora, Rama, Calippo, Cornetto, Magnum, IGLO, Cif, Confort, Domestos, SUN, REXONA, Calvin Klein, Lux, SIGNAL, TIMOTEI
Takže skoro všetky veci mám doma a teraz sa toto dozviem ? .. srdce mi puká a práve som si zmyla vlasy DOVE bože môj čo sa to deje na tejto planéte! ak niekto má záujem pošlem mu stránku vecí ktoré sa testujú a ktoré sa netestujú na zvieratách-je ich podstatne menej :/ Keď si predstavujem ako pri tom tie zvieratá trpeli och.
Musím vás oboznámiť ktoré obľúbené značky slovákov sú testované na zvieratách!
na stranke slobody zvierat je peticia proti vivisekcii teda testom na zvieratach. chyba este dost vela podpisov, je to par minut na vyplnenie. nezastavam sa slobody zvierat,mam na nu svoj nazor ale skrz tuto oranizaciu sa tato peticia u nas siri. tak ak mate cas, vypiste to a poslite svojim kamaratom, kolegom, rodine...je to naozaj minutka. mozno si poviete ze to nijak nepomoze..ale aspon nieco sa urobi
tak tak. Ja už dlho nejem mäso a nepijem mlieko z obchodov ale iba kúpené od susedou. Každé zviera je pre mna dôležité. Všade sa píše že o 10 rokov E.U zakáže všetky výrobky testované na zvieratách. Ale čo všetko sa stane za 10 rokov to vie iba Boh. Prečo nie hneď teraz? Teraz všade hlásia aby bola revolúcia a zvrhli týchto politikov čo nič iné nerobia iba poslúchajú zahraničných týpkov!...Ja by som urobila tie ž to čo urobili ludia v brazílii. Skandovali pred Budovou kde testujú výrobky na zvieratách. Kedže na nich zavolali políciu museli ísť preč. Ale oni sa tam aj tak vkradli a zachránili 150 psov!! to je niečo niektoré psy nemali oči a našli sa aj mrtve... prečo to neurobíme aj my? ... chcem ešte dodať že polícia proti tomu nijako nezakročila :)
Podla mna je super ze na tuto problematiku upozornujes. Ircite mnoho ludi o tom nevie. A chcelo by to zmenit. To co si menovala su najkupovanejsie znacky takze to by sa vela ludi muselo nad tym zamyslieť. Ja nastastie tieto vyrobky uz dlho nekupujem. A to nielen kvôli testovaniu ma zvieratach lebo zas povedzme si na rovinu aj inde zvery trpia a ja nevidím rozdiel medzi kravou a prasatom ci kuratom vo velkochove a tymto
Ale nekupujem toaj kvoli skodlivym chemikaliam. Nemalujem sa nefarbim si nic nekydam na seba zbytocne kozmetiku. Takze ked cjce byt niekto super ochranar zvierat nech rovno prestane jesť maso a mlieko z velkochovov a kupovať kozene vyrobky atd.
práve že vedela som... ale nejdem to tu teraz riešiť načo..
no to viem, ze nie si jedina, preto vravim dobre rano, pretoze to vonkoncom nie je ziadna novinka. ale doteraz ta to asi moc nezaujimalo no
a žeby dobré ráno tebe? .. ty nevieš že nie som jediná čo o tom nevedela? a keď nevieš čo dodať tak radšej nič nepíš ako hlúposti :)
no.. co na to dodat. zeby dobre rano? ved si kupuj tie netestovane na zveroch a mas klud.
multilevel,
ona iba povedala že by ju to zaujímalo...veď nič zlé nepovedala...
presne!! tým mrtvym ľuďom je to už predsa jedno ich duša je úplne niekde inde. A toľko je ich na zemi škoda že ničíme to čo je živé a nie to čo je už mrtve.
zvieratko, ty nemas google? Vyhladaj si...www BODKA netestovanonazviratech BODKA cz
mas tam cely zoznam znaciek...ach
nevysiel novy zakon o zakaze testovania v kozmetike..????