ahojte babi chcela by som sa vas opytat ake mate skusenosti s gymnastickou snurou a s rozstepom.dalo by sa to naucit aj tak do tyzdna co najrychlejsie strasne to tuzim vediet poradte nejake cviky na to alebo triky a este sa chcem opytat ako mam urobit snuru lebo neviem postup. za rady dakujemmm :D
Šnúra rozštep!
Na rozštep odporúčam motýlika a výkopy do boku a šňuru si pozrite video od Zuzka Plíhalová mne to video velmi pomohlo skusila som to 2 × na obe nohy a viem skoro celu šňúru. A pozor dobre sa rozcvičte inak si niečo natiahnete. Prajem veľa štastia.
Ahoj ako sa tak pozerám všetci tu píšete že sa šnúra nedá naučiť za týždeň tak sa mílite moja kamoška sa šnuru naučila za 1 deň a ak to chcete vedieť tak si naťahujte šlachy a to tak že si položíte nohu na niaky vám po pás vysoký stôl a naťahujete sa ku nej 10 sekúnd a tak podobne a ste nižšie v šnure☺
Šnúru som sa naučila za cca 4 mesiace s tým že som cvičila iba 2-3 krát za týždeň ( čo je dosť málo ) rozstep sa stále učím
Urcite by som skusala suzukiho strecing velmi to pomaha urcite do tyzdna sa to neda naucir svaly si postupne musia zvyknut na jednotlive polohy ja cvicim iz 3,5 mesiaca a som 10 cm nad zemou
Ja som to nikdy nevedela...ani na telesnej výchove, ani inde... rozťahovať nohy... stará panna :)
Poradte prosim nejake cviky ja fakt neviem
Aj ja by som to chcel vedieť.
ja som to tiez vzdy tuzila vediet :)