Neziadana - zakazanie navstevy, aj tak pride

Príspevok v téme: Neziadana - zakazanie navstevy, aj tak pride
iu

Zdravím, máme dvaja súrodenci ešte jednu mladšiu sestru. Tá je na nas zlá, nadava nám, vyhráža sa nám.
Ked chcela k nám prísť, povedali sme do telefónu jej dcere, že ona môže, ale mama nech nechodí. Na druhý deň zazvonil zvonek, pri bránke v RD bola dcéra teda neter, jej manžel a malé dievčatko. Keď tam nebola mama, išiel som odomknut. Keď som odomkol, vtedy sa otvorili dvere auta, s ktorého vystúpila aj neželana sestra. Bolo to pri ceste,nechcel som robiť ostudu, tak som ich všetkých pustil. Ale sestra si určila svoju "hovorkyňu" dcéru. Tá spustila na nás spŕšku nadávok, osočování. Dôvod: podvodne si celé imanie, t.j. dom, interiér, hospodársku budovu, aj ovocnu záhradu prepisala na seba. Ako ? Pán Boh vie. Lebo keď máš peniaze, môžeš aj v pekle zmrzlinu lízať. Musela podplatiť psychiatra, ktorý nás oboch "uznal" za nesvojpravnych. Napísala mi SMS-ku: Aby vás niekto z domu nevyhnal, alebo aby ste ho znerozvaznosti niekomu nedarovali, toto sa už nemôže stat. Neni na Slovensku organizácia, ktorá by toto riešila, iba poradí, podajte na ňu trestné oznamenie. Som po dvoch infarktoch, cievnej mozgovej prihode, a cakat smrteľný infarkt ?
Mnoho som čítal pripady na nete, aj na vidieku sa objavujú záhadne úmrtia starých ludi. Polícia má zviazané ruky, neni to dokázateľne, emocne týranie.
Čo ďalej...? Ak má niekto skúsenosť s podobným prípadom, bo by som rád, za každú radu. Ďakujem.

iu

Sorry phoe, ale si nečítala, že každého človeka môže psychiater diagnostikovať na akú kolvek chorobu, teda zbavenie aj svojprávnosti. Na Slovensku sa všetko dá....

phoe

No čítala som, čo to z toho. Áno, súdy su skorumpovane, posudky sa dajú upraviť podľa potreby, ale zo zdraveho človeka len tak chorého nespravis. Ak si ozaj myslíte, že vás bez vášho vedomia posúdil psychiater, uznal nesvojprávnym a prebehol o tom bez vás súd, choďte za nejakym právnikom a poverte ho tým, aby za vás podal žalobu a choďte sa súdiť. Máte susedov, kamarátov, iných svedkov ?

iu

Chcel som len upozorniť, aká môže byť schizofrenia závažná choroba. Veď ja túto chorobu nemam, ani nikoho nechcem zabiť. Prečítaj si všetko čo píšem. Lebo základ vedomosti z netu je, POLOŽIT GOOGLE SPRÁVNU OTÁZKU = SPRÁVNA ODPOVEĎ
Pozry google, mafian vrah je schizofrenik To som teraz našiel. Dnes.

ambrozia

No a ty chceš niekoho zabiť, keď tu píšeš o vražde? Vieš, ako sa píše, že bez vetra sa lístok nepohne. Myslím si, že sestra vedela, prečo to robí. Asi mala na to dôvod.

iu

Re: phoe ty máš asi vedomosti o schizofrenií, lebo za 9 min. si odpovedal. Ja som šiel späť, keď som to napísal. Sám seba sa pýtam, či nieje to, OBMEDZOVANIE DOMOVEJ SLOBODY ? To si Velmi ľahko zistím.
Je to podané, ako trestne oznamenie, prislusnemu PZ. Psychickecke týranie seniorov. Inej možnosti neni. To som nevedel, že sme platili dane zo všetkého. Dane má platiť osoba, ktora je majitelkou. Hoci kedy nás môže vyhnať z domu, aj v noci. Čítal som xy bol obvinený z vraždy, po vyšetrení psychiatrom, ten stanovil dg.Schizofrenik, na tomto stanovení vrah bol okamzite prepustený vys.väzby.

iu

Pozrel som, čo je paraoidna schizo.
Mimo iného, nesmie vlastniť VP Ja mám aktívny vod. Preukaz od 12.12.1956 dg. F20 je označená, schizofrenikom. Je ich viac druhov.
Prechádzam cez psychtesty, aby som mohol používať auto. Je to zmenené, každé dva roky.

iu

Prvé moje riesenie bolo išiel som za psychiatricku, aby zistila môj zdrav.stav. Potrebujem ho pre drzianie zbrojného pasu. Výsledok: ZP môžem vlastniť. Aj keby som bol dusevne chory, bez mojej vedomosti, nemôže urobiť prepis. Ako môže psych.stanovit Dg.bez to
ho, keď som nebol v ambulancii ? Veď je dobre známe, že Slovensko je druhé, v rebríčku korupcie EÚ. Ty malo čítas to čo sa deje na Sk. Určite tebe je neznámy termín: Ageizmus, ktorý sa už aj na Slovensku Velmi rozmohol. Velmi mnoho sa máš toho učiť, keď chceš dávať rady iným. Prajem tí pekný víkend. Ahoj.

phoe

To je nezmysel. Asi budeš ozaj v neporiadku. Paranoidna schizofrenia žeby? To je blbosť že podplatila psychiatra aby váš uznali nesvojprávnymi.