Závislosť na Neurole?

Príspevok v téme: Závislosť na Neurole?
neznama45511

Užívam Neurol 0,25 3x denne, pred menštruáciou 0,5 3x denne, je tomu už pol roka kedy som s Neurolom začala, mam uzkostne stavy.
Ak vynecham davku tak na mna pridu strasne stavy ako napríklad vnútorný tras tela, pocit že zošaliem, žalúdočné problémy, kŕče,bolesti hlavy, tlaky a pichanie na hrudníku, z toho všetkého mam potom strach, že zomriem..chcela by som vedieť váš názor, som závislá? prejavu sa takto závislosť?? bude potrebné podstúpiť detox alebo si mam dávky sama postupne znižovať????

neznama4551

Panicka porucha je pricina preco tento liek uzivam, a antidepresiva brat nemozem, pretoze ich znasam strasne, neostavala ina moznost nez brat len tento liek, a k psychiatricke "klusem" kazdy tyzden, vie o tom a snazi sa mi ordinovat stale mensie davky, lenze ja to nedokazem ako nahle nevezmem Neurol v case v ktorom ho mam uzivat, prichadzaju priznaky ktore som opisala v prispevku..."Kabel" podstupil/a si detox? mala si rovnake problemy ako ja?

pandorica

Stopercentne súhlasím s "kabel", najprv treba riešiť prvotnú príčinu, prečo si ten neurol začala brať, a pravdepodobne má pravdu aj s tými antidepresívami.

kabel

v prvom rade musis zacat riesit to, kvoli comu si ten Neurol uzivat zacala, inak si s tym neporadis. A ano, uz si zavisla, uzivas Neurol nepretrzite pridlho. Ak v tom budes pokracovat, skoncis s kognitivnym deficitom (narusenie kratkodobej pamati a vypatlanost) na detoxe a nechci vediet, ako ten detox vyzera, heroin je lahsia droga ano neurol...
takze pekne naklus k psychiatrovi, zacni riesit uzkostnu poruchu antidepresivami a psychoaterapiou a potom zacnes znizovat neurol. Inak to nedopadne dobre.